USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Збирали на тепловізор для 14-ї ОМБр: у ВНУ провели благодійний турнір з мініфутболу

17 Липня 2022 18:37
У суботу, 16 липня, на майданчику Волинського національного університету відбувся благодійний турнір з мініфутболу. Ініціювала проведення змагань Студентська рада університету, щоб зібрати кошти на потреби Збройних сил України.

Учасники заходу зробили добровільні внески, які згодом витратять на купівлю тепловізора для 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, йдеться на сайті ВНУ ім. Лесі Українки.

За благодійний кубок боролися п’ять колективів: «Явір», «Лище», «Red bull», «Олімпія-Нова» та команда від Студентської ради. Передувало футбольним баталіям офіційне відкриття змагань, на якому були присутні представники керівного складу Лесиного університету. Ректор університету Анатолій Цьось побажав учасникам вдалої гри та перемог.
«Ми всі розуміємо, що найголовніше завдання – це допомога ЗСУ. І кожен із нас, за можливості, має цьому сприяти. Надзвичайно приємно, що студентська рада нашого славного університету активно організовує різні заходи, таким способом вносячи свій вклад задля нашої перемоги», – наголосив очільник вишу.

Учасники грали за системою «кожен із кожним», де перше місце посяде команда з найбільшою кількістю очок. Усі ігри турніру видалися надзвичайно яскравими. У матчі-відкритті «Red bull» переграв «Студентську раду». Згодом «Явір» та «Лище» святкували звитяги над суперниками. На екваторі змагань шанси на перемогу мали усі колективи. Лише наприкінці одна із команд вирвалася вперед, ні разу не програвши.
Долю другої сходинки п’єдесталу в очному поєдинку вирішували «Студентська рада» та «Олімпія-Нова». У надемоційній та бойовій грі тріумфували останні – 1:0. У підсумку «Студентська рада» зайняла третє місце, «Олімпія-Нова» – друге, а переможцями турніру стали гравці команди «Red bull».

Приємне доповнення для футболістів – індивідуальні нагороди від організаторів:

Кращий бомбардир – Дмитрук Богдан.

Кращий гравець – Арандерчук Богдан.

Кращий воротар – Федорчук Іван.

Кращий захисник – Стефанишин Владислав.
Наприкінці дійства ректор університету нагородив призерів турніру пам’ятними кубками та грамотами. Відзнаки за активну участь отримали й решта команд. Завдяки проведенню цих змагань Студентській раді ВНУ вдалося зібрати близько трьох тисяч гривень.

«Учасники турніру – великі молодці, а всі команди заслуговували найвищих нагород. Кожен із вас сьогодні наблизив Україну до перемоги», – підсумували представники Студентського самоврядування університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus