USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На місці розстрілу 17 бійців 51-ї ОМБ встановили меморіальну дошку

7 Травня 2015 16:30
Під Волновахою на місці розстрілу біців 51-ї ОМБ встановили меморіальну дошку. Про це написав у Фейсбуці волонтер Георгій Тука, а також розмістив фото.

Нагадаємо, цю меморіальну дошку в неділю, 3 травня, освятили у Володимирі-Волинському священики собору Різдва Христового.

Зі слів Георгія Туки, волинські волонтери уже встановили меморіальну дошку на місці колишнього блокпосту, де загинуло 17 військових 51 бригади.

ВІДЕО БОЮ ПІД ВОЛНОВАХОЮ 22 ТРАВНЯ 2014 РОКУ

«На днях к нам заехали наши старинные (по военным меркам) друзья из Володимир-Волынского. С первых дней ребята помогают своей родной 51-й бригаде.

Действуя по принципу «никто не забыт», они повезли в Волноваху и установили мемориальную доску памяти погибшим на блок-посту», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, раніше на місці сумнозвісного блокпосту встановили пам'ятних хрест, виготовилений луцькими різбярами.

На днях к нам заехали наши старинные (по военным меркам) друзья из Володимир-Волынского. С первых дней ребята помогают с...

Posted by Георгій Тука on 7 Май 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus