USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На міжнародному турнірі пам’яті Василя Лотоцького у Луцьку змагаються 150 боксерів. Фото

30 Листопада 2018 17:56
Сто п’ятдесят спортсменів з України, Польщі, Білорусі, Литви, Латвії, Молдови, Чехії змагатимуться на VI Міжнародному боксерському турнірі пам’яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького, головним партнером якого є Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Урочисте відкриття турніру відбулося 30 листопада у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

У змаганнях прийматимуть участь 150 спортсменів з України, а також Польщі, Білорусі, Литви, Латвії, Молдови, Чехії. Спортсмени змагатимуться у трьох вікових категоріях – юніори, молодь та чоловіки.

На відкриття турніру завітали представники влади міста та родичі Василя Лотоцького.
У вітальному слові радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що радий бачити усіх присутніх та учасників турніру пам’яті Василя Лотоцького.

«Дуже приємно, що спорт живе та розвивається у нашому місті, адже розвиток спорту – є одним з пріоритетних напрямків діяльності міської ради. Спорт формує характер, а такий вид спорту, як бокс, особливо, бо він загартовує не лише тіло та дух, а й формує цілеспрямованість та бажання до перемоги», - зазначив Ігор Поліщук та подякував усім, хто долучився до проведення турніру, а учасникам побажав гарних поєдинків та перемог.
Віце-президент Федерації боксу Волинської області Юрій Куць, своєю чергою, подякував усім, хто підтримав проведення турніру, представникам команд. Він привітав іноземні делегації та побажав усім перемоги.
Сестра Василя Лотоцького Наталя наголосила, що турнір, названий в честь її брата, показує приклад дружби між містами, країнами. Тож, вона подякувала організаторам змагань за цей чудовий турнір та побажала усім учасникам показати чудові результати.
Опісля привітальних слів та зустрічі хлібом-сіллю міжнародних гостей з Польщі, Білорусі, Литви, Латвії, Молдови, Чехії спортсмени пішли готуватися до перших боксерських поєдинків. До слова, організатори вручили подяки голові обласної ради Ігорю Палиці та його Фонду «Тільки разом» за вагоми внесок у розвитку боксу на Волині.
Зауважимо, що турнір триватиме з 30 листопада до 2 грудня.

Довідково: Василь Лотоцький - майстер спорту України, тренер-викладач з боксу загинув вересні 2012 року під час трагічної автопригоди. Автомобіль, в якому їхав Василь, злетів з траси і вдарився у дерево. Також загинули двоє найближчих друзів Лотоцького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus