USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Миколаївщині снайпер зупинив колону росіян та захопив у полон офіцера

31 Березня 2022 23:41
На Миколаївщині снайпер зупинив колону окупантів та захопив у полон офіцера.

Про це повідомляє командування десантно-штурмових військ ЗСУ.

«Снайпер розвідувального підрозділу 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаїв ДШВ ЗС України Микола Б. під час виконання бойового завдання в районі одного з населених пунктів Миколаївської області проявив вправні навички у володінні штатною зброєю», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час руху ворожої колони він влучним пострілом зупинив першу броньовану машину «Рись» 34-ї окремої мотострілецької бригади (гірської) російських загарбників.

Зупинка передової автівки викликала затор для руху всієї колони, яка зупинилась.

Читати ще: СБУ ліквідувала мережу агентів РФ та банду, яка нападала на бійців тероборони

Цим одразу скористались воїни десантно-штурмового підрозділу, які з гранатометів та кулеметів почали розстрілювати окупантів, які потрапили у засідку.

«Понісши втрати, противник зупинив наступ та змушений був відійти. Також у цьому бою Микола Б. захопив в полон офіцера окупаційних військ РФ», – додали в командуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus