USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Закрили справу щодо луцької виховательки, яка нібито заклеювала дитині рот скотчем

1 Квітня 2021 15:17
Кримінальне провадження, яке розслідувало Луцьке райуправління Національної поліції у Волинській області щодо ймовірного некоректного поводження із дитиною у закладі дошкільної освіти №37, закрили.

Про це повідомила речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, пише Волинь.

«Слідчий повідомив, що 31 березня кримінальне провадження щодо виховательки закрите через відсутність складу злочину», – розповіла Бузулук.

Раніше речниця поліції Ольга Бузулук інформувала, що мама, яка повідомляла журналістам про те, що її дитині вихователька заклеювала ротик скотчем, відмовилася давати покази слідчому, а вихователька свою вину заперечує.

У поліції під час розслідування закликали всіх інших батьків, які скаржилися на поведінку виховательки, прийти й дати покази.

Нагадаємо, луцькі правоохоронці розслідували справу за ч. 1 ст. 137 КК України. Йдеться про неналежне виконання обов'язків, що спричинило шкоду дитині. Випадок трапився у луцькому дитсадку №37. За словами мами одного із вихованців, вихователька підняла руку на її сина та заклювала рот скотчем. Працівниця дитсадка вже звільнилася і заперечує слова мами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Шерлок Показати IP 1 Квітня 2021 15:34
А тепер - хороший адвокат, суд, позов про моральну шкоду, компенсація. Хитра інстаграм- мамочка не в інстаграмі, а в Польщі на трускавках. Хамів треба вчити.
Карма. Показати IP 1 Квітня 2021 15:40
Зря. А в дитини психологічна травма останиться на все життя.бо вона таке творила весь час ,а дитина буде все життя боятись . Мабуть має добру МАХНАТУ РУКУ що провадження закрили.БОХ ЇЙ СУДДЯ.
Отакої Показати IP 1 Квітня 2021 16:43
Зустрічний позов за наклепницькі дії,а це стаття Кримінального Кодексу.
ККУ до Отакої Показати IP 1 Квітня 2021 18:05
Назви номер статті про 'наклепницькі дії'.
Оксана Показати IP 1 Квітня 2021 17:26
Проблема у тому, що конфлікт роздули. А можна було б обговорити з вихователем чи завідуючою садова. У дитини не було б травми. Мама не нажила б слави скандалістки. І вихователя не пішла з роботи. І кожен зробив би для себе висновок.
12 до Оксана Показати IP 1 Квітня 2021 18:47
сама мама його і роздула, взагалі не факт, що вихователь робила те, в чому її звинувачували. А життя вихователю зіпсували, страшні у нас люди. Та навряд, чи ця мама задумається над тим, як вона людині витріпала нерви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus