USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На мийні засоби для садочків Луцька тендер не оголошували

6 Квітня 2017 17:25
Мийні засоби для садочків Луцька використовуються зі старих запасів. Кошти, виділені на мийні засоби, використали на продукти харчування.

Про це стало відомо під час засідання 22 позачергової сесії Луцької міської ради 6 квітня.

Депутат Борис Смаль поцікавився в начальника управління освіти міськради Олега Гребенюка, чому батьки мусять купувати мийні засоби в садочки, при тому, що кошти на це виділялися з міського бюджету, і попросив підтвердити інформацію, що кошти, передбачені на ці цілі використали на позатендерні закупівлі продуктів харчування.

Головний освітянин Луцька зауважив, що в управлінні освіти були ситуації, коли терміново потрібно було вирішувати питання виділення коштів на продукти. Тож шукали їх з внутрішніх резервів, бо виділити з бюджету міста «не було можливості у сесії». Очевидно, він натякнув на ситуацію, коли робота міськради була заблокована діями попереднього секретаря Юлії Вусенко, коли чергову сесію не могли зібрати більше місяця.

З коштів на теплопостачання, переконував Олег Гребенюк, забрати на харчування грошей не могли, бо довелося б розривати договір з постачальником тепла і оголошувати новий тендер. Тож виходили з ситуації таким чином. Він переконував, що запаси мийних засобів ще не вичерпані з попередніх закупівель і у деяких ДНЗ вони залишилися.

Оскільки суму, виділену на ці потреби, «переполовинили», запевняв Олег Гребенюк, тендер оголосити не могли, бо треба було його оголошувати на повну суму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Позитив Показати IP 6 Квітня 2017 17:27
Капець Гребенюку:)
СВІЙ Показати IP 6 Квітня 2017 20:14
А чому досі цього ГРЕБЕНЮКА тримають на посаді???? ПОДЯКУЙТЕ ЙОМУ за роботу!!! СКІЛЬКИ є розумних освітян у ЛУЦЬКУ -нехай працюють
777 Показати IP 6 Квітня 2017 22:43
А чим вже Гребенюк не вгодив?
вихователь Показати IP 7 Квітня 2017 12:01
Це у кого ж запаси миючих лишилися? Може не мили, не прали, не підтирали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus