USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку підробляли мийні та пральні засоби

4 Жовтня 2016 16:12
Волинські правоохоронці викрили підпільний цех, в якому виготовляли пральні та миючі засоби із незаконним використанням товарних знаків відомих торгівельних марок. Поліцейські вилучили контрафактну продукцію, обладнання та знаряддя вчинення злочину на суму понад 1 мільйон гривень, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

Учора, 3 жовтня, працівники Управління захисту економіки у Волинській області спільно із слідчими Луцького відділу поліції провели 4 санкціонованих обшуки в житлових, складських приміщеннях волинян, а також обшук транспортного засобу. Правоохоронці виявили та вилучили, зокрема, понад 1 тисячу ємностей різноманітного об’єму із вмістом пральних та миючих засобів, близько 500 кілограмів сипучої речовини, яку добавляють до пральних порошків, етикетки з написами торгових марок, порожню пластикову тару різної ємності, картонні упаковки для фасування контрафактної продукції. Також вилучили кустарне обладнання, за допомогою якого проводилося розфасування та упакування продукції.

Зловмисники розповсюджували товар на території України.

Поліцейські встановили, що до незаконної діяльності причетна група осіб – 31-річний мешканець обласного центру, 27-річний та 30-річна мешканці Ківерець. Встановлено, що волиняни організували підпільну діяльність з виготовлення та реалізації на території України пральних та миючих засобів, без відповідних на те дозвільних документів правовласників та займалися цим протягом 2016 року.

Нині вирішується питання про направлення вилученої продукції для проведення експертизи.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК України. Правоохоронці проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших фактів і осіб, причетних до цієї злочинної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Петрович Показати IP 4 Жовтня 2016 17:27
Де хабарі економісти????
Мільйончик Показати IP 4 Жовтня 2016 18:36
Нормальний порошок.
лучанин до Мільйончик Показати IP 4 Жовтня 2016 22:49
Порошок лайно!!! З оригінальним персілем и аріелем і поруч не стоїть... І на скільки я памятаю пів року тому їх вже закривали...здається рівненькі слідчі їх викривали.. Дивно що не шиють статью шахрайство..адже вони під брендом тюхають звичайний порошок.. Дали б років по 5 з конфіскацією.. щоб іншим урок був...
101 до Мільйончик Показати IP 4 Жовтня 2016 23:24
Купив я той порошок, жінка тепер ним тільки носки і старий брудний одяг пере, більше нічого ним відіпрати не можна.
Іванович Показати IP 4 Жовтня 2016 18:48
Оооо то не тільки на карбишева 5 бадяжать
Нова пошта Показати IP 4 Жовтня 2016 22:30
Кожен день бус товару відправляють з 1 відділення)
жора Показати IP 5 Жовтня 2016 10:22
люди тупі до ручки, вірять і купляють фейрі в 5л каністрах, по ціні кока-коли, чи пальоний аріель вдвічі дешевший, аніж в європах, і далі ведуться на цю чухню, а попит породжує пропозицію...
Vira Показати IP 6 Жовтня 2016 00:11
У нас як завжди бідну людину зроблять мільйонером, а мільйонери бідні і нещасні. Не виготовляли вонин там ліки чи чай. Заробляли як могли. Здав конкурент.
Пофігіст Показати IP 6 Жовтня 2016 08:45
От кункурентів жаба душить, щирі українці.!
ЛисЛис Показати IP 6 Жовтня 2016 22:59
Ребят, сколько можно их накрывать? Неужели нельзя влепить разок срок за контрафакт и все? Ариели там Тайды это явно на лоха рассчитано было. Но они подделывают и недорогие марки польской и итальянской химии точ в точ, только из сырья абсолютно непонятного происхождения. После того, как купила на рынке свой привычный порошок, а он оказался жидким настолько как вода и аллергия сплошная, поняла, что подделывают теперь абсолютно все. Кто будет отвечать за возможный ущерб детям???????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus