USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«На нас дуже великі надії», – Андрій Тлумак про переможний матч «Волині»

25 Серпня 2019 09:00
На пресконференції після непростого переможного матчу «Волині» над одеським «Чорноморцем» головний тренер «хрестоносців» Андрій Тлумак закликав дати його команді трохи часу, аби вона менше попускала. Він також відзначив, що на команду покладають великі надії, тому попросив менше критикувати футболістів.

Проте першим слово мав головний тренер одеського «Чорноморця» Ангел Червенков, який відзначив жахливий початок матчу для його команди, після чого довелося змінювати тактику.

«Жахливий початок у перші хвилини: пенальті, червона картка… Тактику одразу довелося змінювати. Можу сказати, що чудово розумію, що відбувається, і хто як хоче зупинити «Чорноморець» за допомогою пенальті та видалення. Ми залишилися вдев’ятох і старалися не опускати рук. Так, у нас були технічні помилки, через які ми отримали голи, але найголовніше, що хтось хоче, щоб «Чорноморець» не виглядав добре, але це несправедливо, потрібно мати повагу. Хлопці старалися, билися на полі, але такий футбол, коли вбивають команду… я з таким незгідний», – зазначив тренер одеситів, втім погодився, що пенальті все-таки було.
Однак наголосив, що зараз правила змінилися і подвійне покарання у виді пенальті та видалення відмінили, тож арбітр, на його думку, мав дати жовту картку захиснику його команди за фол останньої надії.

Натомість головний тренер «Волині» Андрій Тлумак попросив дати команді трохи більше часу, аби вона менше пропускала.

«Я, напевно, знаю, яке питання вас найбільше цікавить: чому ми так багато пропускаємо? Минулого разу я говорив ті ж слова, мабуть, це все-таки в голові футболістів. Коли у команди-суперниці на одного гравця менше, в нас має бути більше контролю м’яча, більше реалізації, хоча моменти ми створюємо, але це все у голові і психології. Ми над цим працюємо, цілий тиждень, навіть місяць, працюємо над грою ззаду. Ми бачимо, що хлопці, хоч вони і професіонали, які пограли у великих клубах, але все одно після матчу з «Карпатами» ми не можемо десь відійти з тієї психологічної ями, в яку ми потрапили. Дайте нам ще трохи часу і менше критикуйте, тому що зараз ми розуміємо, що на нас зараз дуже великі надії і від вас, і від вболівальників, і від всіх. Критика футболістам не допомагає, вона тільки їм шкодить, і їм стає ще важче. Підтримайте зараз їх, ми вас дуже просимо», – закликав Андрій Тлумак.
Він відзначив, що у кубковому матчі проти «Поділля» ротація буде обов’язково: «Воно піде на користь нам і гравцям, ми перевіримо ту молодь, що у нас є, і перевіримо інших гравців, чи вони відповідають рівню нашої команди».

Також коуч розповів, чому поки зі стартових хвилин не грають нападник Віталій Пономар та хавбек Амбросій Чачуа, яких підписали у літнє трансферне вікно.

«У нас грає одинадцять гравців. Ті одинадцять, які грають сьогодні, на сьогоднішній день сильніші. Якщо брати Міху – в кожній грі виходить і в кожній забиває. Так, можливо це не повністю його позиція, але він там грає і забиває. Ми не можемо на одну позицію мати одного гравця. Минулого року нас критикували за те, що немає запасу. Цього року він є. На жаль, на полі грають одинадцять гравців, і тому ми виходимо з того, що хто сильніший, той має грати. А хто виходить – має посилювати гру. Хто не підсилює – мабуть, тоді є питання», – підсумував Андрій Тлумак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
999 Показати IP 25 Серпня 2019 09:12
Андрейко. Не старайся ничего у тебя не получится. Нынешний уровень подбора игроков ФК "Волынь" это только Первая Лига. Один Денис Кожанов или Младен Бартулович ничего не сделают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus