USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На найвищій точці Слов’янська підняли український прапор

15 Травня 2014 08:44
Українські силовики - учасники антитерористичної операції підняли прапор України на найвищій точці Слов'янська - телевежі на горі Карачун. Про це повідомляє «Тиждень.ua» з посиланням на управління преси та інформації Міністерства оборони України.

«Десантник окремої аеромобільної бригади Сергій Шевчук та гвардієць Національної гвардії Мирослав Гай підняли прапор України на найвищій точці міста Слов'янська - телевежі на горі Карачун» - йдеться у повідомленні.

Як повідомив Мирослав Гай, прапор піднімали “під салют міномету та ПКМС” (кулемет Калашникова).

«Висота вежі більше 200 метрів. Слава ВДВ! Слава Національній гвардії! Слава Україні!»- наголосили військовослужбовці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ярик Показати IP 15 Травня 2014 09:06
Маленьке уточнення.Гора Карачун знаходиться біля Слов'янська,а не в самому місті:)І по-друге,хлопці молодці,але невже не могли знайти кращий прапор ніж такий обідраний і як я бачу наполовину порізаний.
війсковий до Ярик Показати IP 15 Травня 2014 09:37
Немає чим хвалитись, ситуація в Словянську не контролюється і наші війскові на жаль перебувають там в гірших умовах як партизани Федорова були на Волині. Поки державою не \будуть керувати професіонали, а не губошльпи ми преречені. Донецьк і Луганськ сьогодні нашими політиками так само як і Крим просрані. Слава Юлі і її команді! Ура товарищи!
Анонім Показати IP 15 Травня 2014 11:15
критикувати легше всього
Дончанин до Анонім Показати IP 15 Травня 2014 11:46
Особенно с учетом того, что Карачун перешел под контроль АТО еще пару недель назад. За последние пару дней ополченцы, если и проводили там операции, то только с целью подавления огневых точек. А теперь более интересная информация - вблизи Краматорска сегодня ночью шел длительный бой официально неизвестно кого с кем ибо сил ополченцев в том районе нет и не было. Вполне возможно бой был из за того, что в тех местах днем ПСы расстреляли солдат ВСУ из за их отказа стрелять в мирных невооруженных граждан своей страны.
я Показати IP 15 Травня 2014 11:50
ЧЕСТЬ І Повага.слів не має.Щоб громадяни з вікон ще вивісили сепаратори здуріли б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus