USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Над Артемівськом і Дружківкою підняли прапор України

6 Липня 2014 17:07
Міністр оборони України Валерій Гелетей і Начальник Генерального штабу Віктор Муженко доповіли Президенту України Петру Порошенку, що над Артемівськом та Дружківкою піднято Державний прапор України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу голови держави.

Також Верховному Головнокомандувачу доповіли про поточний стан проведення антитерористичної операції.

Президент поставив завдання, щоб особливу увагу було приділено розмінуванню об’єктів міської інфраструктури, щоб запобігти втратам серед мирного населення.

Глава держави також доручив розпочати відновлення інфраструктури у звільнених містах, забезпечити постачання продуктів харчування, питної води та усієї необхідної гуманітарної допомоги місцевим мешканцям.

Нагадаємо, за минулу добу підрозділи АТО звільнили від бойовиків 4 міста Донецької області: Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку та Костянтинівку.

Над будівлями міськрад піднято державний прапор України.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВІДЕО ПІДНЯТТЯ ПРАПОРА УКРАЇНИ НАД СЛОВ'ЯНСЬКОМ ТА КРАМАТОРСЬКОМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus