USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На небезпечному луцькому перехресті встановлять світлофор

14 Квітня 2018 23:14
На перехресті вулиць Карпенка-Карого – Задворецька – Чорновола встнановлять світлофор.

Таку відповідь дали в міськраді на петицію із відповідним проханням, пише Конкурент.

Прохання встановити світлофор на цьому небезпечному перехресті з′являлися неодноразово. Лучани активно підтримували подібні петиції. Адже, з їхніх слів, саме на цьому перехресті стається багато аварій. А встановлення там світлофора допоможе гарантувати безпеку руху транспорту та пішоходам.

У Луцькраді зазначили, що у 2017 році на вказаному перехресті планували влаштувати світлофорне регулювання та змінити організацію дорожнього руху. На замовлення департаменту ЖКГ навіть була розроблена проектно-кошторисна документація. Але у зв'язку з наявністю залізничного переїзду на вулиці Задворецькій проектна документація потребувала погодження з різними службами Львівської залізниці.

Узгодження та вирішення ряду технічних питань зайняло тривалий термін, а тому роботи з будівництва світлофорного об'єкта на перехресті вулиць Карпенка-Карого-Задворецька- Чорновола заплановано розпочати у 2018 році. Роботи будуть виконані за умови виділення коштів на вказані цілі, – зазначили у відповіді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 15 Квітня 2018 11:39
Слава Богу! Дойшло після скількох смертей!
Лучанин до Лучанка Показати IP 15 Квітня 2018 13:15
Це тільки початок. Сумніваюсь що в цьому році він там буде
Олександр Показати IP 15 Квітня 2018 17:48
За то навпроти модерн експо є - як зайцю п'ята нога.
Проходив поруч.. Показати IP 15 Квітня 2018 22:39
Там теж часто аварії траплялись. А на рахунок карпенка карого - нашій державі нас*ать на людьські життя, якщо ви до цього часу ще не помітили....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus