USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Небезпечне перехрестя у Луцьку хочуть обладнати світлофором

30 Жовтня 2016 11:05
Вирішити питання з небезпечними ділянками дороги в місті просять депутати міськради.

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради, 26 жовтня.

Депутат Юрій Безпятко нагадав, що під час засідання виконкому обговорювали можливість встановлення світлофору на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Задворецька. Схожа ситуація, з його слів, виникає на з’їзді з шляхопроводу біля ТРЦ Порт-Сіті.

«Це створює небезпечні умови для автомобілістів. Також відсутній розворот на ділянці від перехрестя Карпенка-Карого-Задворецька до ТРЦ Порт-Сіті в зворотному напрямку. Прошу обладнати вказані місця світлофорами та зробити безпечні місця для розворотів на вказаній ділянці», - озвучив прохання депутат.

Колеги запит підтримали. До слова, саме через небезпечнсть перехретя на вулицях Карпенка-Карого-Задворецька в міській раді пропонували зняти маршрут №33 з вулиці Чорновола. Мотивували це тим, що є великий ризик виникнення аварійних ситуацій на ділянці, де автобус виїжджає з вулиці Чорновола, через вулицю Карпенка-Карого та залізничний переїзд на Задворецьку. Ця ділянка марштруту – дуже небезпечна, там висока щільність руху і у водія немає шансів для контролю за обстановкою. Та згадану пропозицію зняли з порядку денного.

Крім того, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 28 вересня на цьому перехресті сталася ДТП за участю маршрутки. Так, маршрутне таксі №23, рухаючись по головній вулиці, повертало з Задворецької на Карпенка-Карого. Автомобіль "Renault Kangoo" мав пропустити маршрутку, однак, водій не встиг загальмувати та в'їхав у бік маршрутного таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2016 22:00
поговорили і забули...
Джек Показати IP 31 Жовтня 2016 13:17
Тим світлофором зроблять ще більші пробки.закрити проїзд і зробити розвороти через 100метрів. Хоча спочатку хай повісять знак 40км/год
1234 Показати IP 2 Листопада 2016 17:48
Який блін світлофор перед залізничним переїздом? Зовсім здуріли? Необхідно дивитись на дорожні знаки! Де автомобільний шлях (дорога, траса, шоссе і т.д.) є головною! Про те, ми самі учасники руху від пішохода до водія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus