USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП у Луцьку: побиті Mercedes та BMW

7 Квітня 2014 17:25
Дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків трапилася вчора, 6 квітня, о 21:15 на перехресті вулиць Чернишевського та Ковельської у Луцьку. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Лучанин, водій автомобіля Mercedes, який рухався по Ковельській зі сторони села Зміїнець, повертаючи ліворуч на Чернишевського, не пропустив автомобіль BMW, за кермом якого був житель села Зміїнець Луцького району. Внаслідок зіткнення пошкоджено обидва автомобілі.

Як повідомив свідок аварії, білий Mercedes та BMW стояли на перехресті пошкоджені. «В обох автомобілів побиті праві боки, в BMW відсутні передні двері», - написав очевидець на Луцькій дошці.

Пасажирку автомобіля BMW, 29-річну мешканку села Зміїнець, госпіталізували до Луцького пологового будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Квітня 2014 19:59
машину купіль, права купіль, єздіть нє купіль
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 23:34
не пропустив автомобіль пропустити можна хіба що чарку, шановні журналісти. Я був в шоці від ваших статей пронавчання і здачу на права. Та от, ви тих прав і не читали, бо здають на посвідчення водія. А що Правил дорожнього руху ви й не читали, не те, що не вчили, то хоч терміни прочитайте - є такий термін - дати дорогу. Ну й пропускайте чарку після написання статті, а не до того.
777 Показати IP 9 Квітня 2014 00:26
У статті недостовірна інформація, водій покинув місце дтп, а пізніше він повернувся вже на іншому авто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus