USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На обрізку дерев на одній вулиці в Луцьку витратять 400 тис.

4 Березня 2019 23:19
Послуги з формувальної обрізки крон дерев і видалення дерев на вулиці Потебні в Луцьку цьогоріч обійдуться в 400 тисяч гривень.

Відкриті торги департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив через систему публічних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 18 березня, а аукціон має стартувати 19 березня.

Йдеться про формувальне обрізування 180 дерев висотою більше 5 метрів з наданням еліпсовидної форми поверхні кронам. Орієнтовно обстригається одна четверта частина гілля від діаметра крони.

Також підрядник має видалити 17 сухостійних, аварійних та фаутних дерев.

Виконавець робіт буде зобов’язаний дотримуватися законодавчих вимог, техніки безпеки та охорони праці, а також повинен мати спеціалізовану техніку та кваліфікований персонал.

Роботи мають виконати до кінця року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Внук Показати IP 5 Березня 2019 08:01
Я за 100тисяч з дідом Вам обріжу ту вулицю, нам дрова якраз треба
Анонім Показати IP 5 Березня 2019 09:53
Молодець!
К.лучанин Показати IP 5 Березня 2019 11:17
Невже департамент ЖКГ не бачить ,що також треба здійснити обрізку дерев на вулиці Львівській від тубдиспасеру до кільця вул. Володимирської ? Цей відрізок дороги стає небезпечним для машин, тролейбусів особливо та пішоходів. А старі дерева із бувшої військової частини теж становлять небезпеку для пішоходів! ЖКГ , відкрийте свої очі на цю проблему обрізання дерев на Львівській!
А2А до К.лучанин Показати IP 5 Березня 2019 20:17
Зверніться до "Внук" з коментаря вище, і майже всі будуть задоволені. То дурне, що дерева лишаться страхополохами, буде порвано кілометри дротів, побито купу транспорту та пошкодженно паркани, бруківку та асфальт. То дурне, що гілля лежатиме до Покрови, тирса засиплле все від Боженка до Ковельської, а місцеві ще й побутового сміття донесуть. Покажіть, яка активна громада і які активні громадяни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus