USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Одещині кількість постраждалих від отруєння збільшилася до 250

19 Червня 2016 11:58
В Ізмаїлі Одеської області з отруєнням у лікарні звернулося вже 250 людей. Про це повідомляє спікер СЕС в Одеській області Андрій Мельник, - передає "112.ua".

"У лікарні звернулося 250 людей, з них 147 дітей", - повідомив він.

Над з'ясуванням причин масового отруєння продовжують працювати співробітники санепідемстанції, поки результатів аналізів немає. У СЕС відкидають версію, що отруєння пов'язано з пожежею на звалищі недалеко від Ізмаїла.

Водночас прикордонники взяли під охорону водойми в Ізмаїлі Одеської області для запобігання поширенню кишкової інфекції, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Прикордонники почали здійснювати охорону відкритих водойм міста і ведуть роз'яснювальну роботу з місцевим населенням щодо заборони купання", - сказано в ньому.

Правоохоронці оточили водойми і блокують доступ до них.

Поліція почала розслідувати масове отруєння людей в Одеській області. Про це повідомила голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Українські Новини.

За фактом масового отруєння людей в Одеській області поліція відкрила кримінальне провадження - за порушення санітарних норм і правил щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням", - написала вона.

За даними Деканаідзе, з близько 200 людей, госпіталізованих із діагнозом "гостра кишкова інфекція", понад 130 дітей.

В Ізмаїлі на базі загальноосвітніх шкіл додатково відкриваються пункти надання першої медичної допомоги.

Поліцейські у складі мобільних груп, автопатрулів та піших нарядів об'їжджають питні заклади, ринки і місця стихійної торгівлі, інформуючи, що, у зв'язку зі сформованими обставинами, торгівля овочами, фруктами, молочною продукцією і швидкопсувних товаром - заборонена.

Це тимчасові заходи, які будуть діяти до особливого розпорядження і встановлення джерела зараження.

Як повідомляли Українські Новини, 201 людина перебуває в лікарнях Ізмаїла (Одеська область) з діагнозом "кишкова інфекція".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus