USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Колишній прокурор Луцька працюватиме на Одещині

3 Червня 2014 13:39
Сергій Данілін відсьогодні працюватиме на Одещині. Він обійматиме посаду заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів в Одеській області, повідомили у прес-службі відомства.

Нового керівника представив заступник Міністра доходів і зборів України Володимир Хоменко та оголосив про присвоєння Даніліну звання полковника податкової міліції.

Зі слів Володимира Хоменка, основними завданнями керівництва слідчого управління є, зокрема, протидія незаконному обігу підакцизних товарів, контрабанді та порушенню митних правил, робота з підприємствами реального сектора економіки - користувачами послуг конвертаційних центрів тощо.

«Своє призначення я сприймаю як кредит довіри та розумію поставлені переді мною завдання і цілі. Платники податків чекають перш за все, на неупереджене ставлення, ми проводитимемо лише чесні об’єктивні розслідування», - підкреслив Сергій Данілін.

Досьогодні посаду першого заступника начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів в Одеській області обіймав полковник податкової міліції Михайло Сербін.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, начальником Головного управління Міндоходів в Одеській області став Ігор Сінгаєвський. До цього він займав аналогічну посаду на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
панянка Показати IP 3 Червня 2014 13:49
Дуже цікавий ланцюжок прослідковується! Забрали в Одесу волинського податківця, тепер деяких інших з вищого ешелону що були на Волині... Хто розумний - той зрозуміє хто за ниточки тут на Волині смикав і "своє" робив, коли ці люди були в області, а зараз до себе їх забирає... А ви тут про схеми і корупцію розповідаєте?!:)
віто Показати IP 3 Червня 2014 13:56
Данілін, до речі, не з Волині, він одесит. Як кажуть, скатертю дорога, адже називали його тут не інакше, як "доїлін".
Вася Показати IP 3 Червня 2014 15:12
Данілін народився у Бердичеві
olynlutsk123 Показати IP 3 Червня 2014 15:25
Данілін був одним із найкращих з усіх до нього прокурорів міста Луцька,. Серед працівників прокуратури користувався авторитетом. Він створив належні умови для роботи, зробив капітальних ремонт службового приміщення і кабінетів прокуратури, до нього був сарай,
Анонім до olynlutsk123 Показати IP 3 Червня 2014 16:08
Оце да. За наші гроші вам реомнти поробили, ми це бачимо прокуроре. Готель і ресторанчик вам зразу і барчик. Десятки тисяч зарплата,сотні хабарі і живете нормально. А ви не хочете йти працювати на завод за 2000 тисячі за станок.А потім пенсію 1500 ні ви не виживете.А бачите живемо. Як вас земля носить скажіть.В Донецьк вас там керуйте
Суддя Дред до Анонім Показати IP 3 Червня 2014 16:40
За які твої гроші,в тебе що із дому їх забрали,хто тобі заважав отримати вищу освіту і працювати не на заводі,заздрість це погана риса друже
лучанин до olynlutsk123 Показати IP 3 Червня 2014 16:12
Ремонт робився за особисті кошти працівників прокуратури міста , після чого всіх працівників прокуратури, які були з досвідом роботи були звільнені, або переведені до інших прокуратур.
Анонім Показати IP 3 Червня 2014 16:13
Коцура напевно думав, що до нього прибіжить на роботі. Хай наберає спеціалістів собі подібних і своїм заступникам. Хороші спеціалісти як Данілін завжди знайдуть собі роботу. Працівники прокуратури поважали і цінували свого керівника багато кому і чому треба ще повчитися в Даніліна.
Вася до Анонім Показати IP 3 Червня 2014 16:56
Коцура лише про своє его думає,ну ще про те, кому б партію оріфлейма загнати
Анонім Показати IP 3 Червня 2014 17:04
Підтримую 100 відсотків, а ще думає, як при посаді лишитись.
Волинь Показати IP 3 Червня 2014 21:18
Що ви тут так вихваляєте цього хабарника. Найнагліший прокурор Луцька за 25 років.
до волинянки до Волинь Показати IP 4 Червня 2014 17:06
перед Даніліним був найнагліший, найподліший, ледь здихались - це Решетник
Зіна Показати IP 3 Червня 2014 21:34
За інформацією місцевого видання, Данілін вже відомий в Одесі після скандальної історії 2006 року. На той час міський голова Одеси Едуард Гурвіц позбавив його квартири в престижному районі міста і передав нерухомість багатодітній сім'ї. Незважаючи на обіцянку не судитися, Данілін таки подав до суду. У жовтні 2012 року Приморський районний суд задовольнив його позов, скасувавши рішення міськвиконкому.
СМЕРТЬ Показати IP 4 Червня 2014 00:28
НЕ СУДИ І СУДИМ НЕ БУДЕШ, УСІХ ГРАМОТНИХ ЗВІЛЬНИТИ .ЛЮСТРАЦІЯ. ПО НОВОМУ НА РОБОТУ.
по суті Показати IP 7 Червня 2014 12:40
ХАБАРНИК НАЙБІЛЬШИЙ В ПОРІВНЯННІ З ЙОГО ПОПЕРЕДНИКАМИ !!! ОДЕСА СОДРОГНЕТЬСЯ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus