USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Одещині серед фруктів знайшли кокаїн на 12 мільйонів доларів

19 Грудня 2020 15:17
На Одещині прикордонники викрили міжнародний канал контрабанди кокаїну до ЄС.

Про це повідомляє Українська правда.

Чергову партію кокаїну виявили співробітники Держприкордонслужби спільно з іншими правоохоронними органами в рамках програми по контролю за контейнерними перевезеннями.

Наркотики прибули в Україну до морського порту «Південний» з Еквадору у контейнері з вантажем фруктів.

Заздалегідь правоохоронцям стало відомо, що кінцевим пунктом доставки «елітного наркотика» мала бути одна з країн ЄС. Прикордонники здійснили оперативний супровід контейнера та зупинили контрабандний вантаж наркотиків з території України у міжнародному пункті пропуску «Старокозаче».

Кокаїн вагою 54 кг був розфасований у 46 брикетах та захований у вентиляційних люках контейнеру. Орієнтовна вартість вилучених наркотиків на чорному ринку сягає 12 мільйонів доларів.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».
У Прикордонній службі зазначили, що лише цього року в морських портах на Одещині вдалося виявити понад 500 кг кокаїну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus