USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі за контрабанду наркотиків судили українців

10 Травня 2019 17:32
Окружний суд Польщі засудив трьох громадян України за участь в організованому злочинному угрупованні та спробі контрабанди майже чверті тонни наркотиків.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Національну прокуратуру Польщі.

Суд засудив Віктора К. за участь в ОЗГ і спробі контрабанди 237 кг конопель до восьми років позбавлення волі і штрафу в 100 тисяч злотих (понад 23 тисяч євро). Крім того, суд ухвалив стягнути з 40-річного українця 25 тисяч злотих (5,8 тисячі євро) на боротьбу з наркоманією.

Другого громадянина України Євгена С. засудили до семи років позбавлення волі. 47-річний чоловік також повинен сплатити штраф у розмірі 125 тисяч злотих на боротьбу з наркоманією.

Третя засуджена - українка Ольга П. Цю 34-річну жінку засудили до трьох з половиною років позбавлення волі і штрафу в розмірі 50 тисяч злотих (11,6 тисяч євро).

Під час слідства стало відомо, що наркотики перевозили з Іспанії в Росію. Обвинувачені були кур'єрами і перевозили психотропні речовини в спеціально обладнаних схованках в легкових автомобілях BMW на українській реєстрації. Контрабанду викрили польські прикордонники в пунктах пропуску в Тересполі і Корчеві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus