USD 40.75 41.10
  • USD 40.75 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.50

На Окружній і Мамсурова проведуть нове освітлення

17 Травня 2018 21:54
Будівництво нових мереж зовнішнього освітлення на луцьких вулицях департамент житлово-комунального господарства міської ради оцінив у 416,84 тисячі гривень.

Відповідний договір про виконання робіт на вулицях Окружній (від бульвару Дружби народів до вулиці Мамсурова) і Мамсурова (від Окружної до Потебні) департамент підписав із КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло» 16 травня.

Нове освітлення мають прокласти до 31 грудня цього року. Підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій, а також можливість їх експлуатації протягом 5 років.

Нагадаємо, попередньо департамент ЖКГ уклав договори про реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулицях Рівненській, Конякіна, Полонківській та проспекті Соборності.

Загалом у 2018 році, відповідно до програми розвитку дорожнього господарства міста Луцька на 2018–2020 роки, на облаштування та реконструкцію мереж зовнішнього освітлення вулиць і пішохідних переходів мають виділити 3 мільйона гривень. Окрім того, передбачено запровадження автоматизованого управління світлофорами та ліхтарями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus