USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На підтримку сімей військових у Луцькій громаді цьогоріч скерують 11,5 млн

17 Серпня 2021 16:05
Одноразову матеріальну допомогу в розмірі п’яти тисяч гривень протягом перших шести місяців року вже отримали 63 військовослужбовці Луцької громади, які уклали контракт зі Збройними силами України.

Про це йшлося 17 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Депутатка, директорка департаменту соціальної політики Луцької міської ради Вікторія Майборода розповіла, що на території громади діє Комплексна програма соціальної підтримки учасників бойових дій, бійців-добровольців, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців, які зареєстровані на території Луцької міської територіальної громади, на 2021-2023 роки. Її бюджет на 2021 рік становить 11,5 мільйона гривень.

Протягом першого півріччя в рамках програми, зокрема, допомогу на лікування отримали 386 людей на понад 480 тисяч гривень, адресна грошова допомога на оплату житлово-комунальних послуг виплачена 92 сім’ям загиблих чи добровольців на загальну суму понад півмільйона гривень, одноразову матеріальну допомогу виплачено 63 військовослужбовцям, які уклали контракт зі Збройними силами, на суму 315 тисяч гривень.

«Департамент проводить також потужну інформаційну роботу щодо надання пільг учасникам АТО, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю і членам сімей загиблих», – сказала Вікторія Майборода.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus