USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині сім'ям учасників Революції Гідності виплатили 1,6 мільйона гривень

31 Січня 2017 22:38
Більше тридцяти волинян отримали тілесні ушкодження, побої чи мордування під час участі у масових акціях громадського протесту на Майдані, четверо загинули. У зв'язку з цим, постраждалим чи їхнім сім'ям надали одноразову соціальну допомогу.

Про це йшлося під час розширеного засідання колегії соціального захисту облдержадміністрації 31-го січня.

Директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод розповіла, що у 2016 році чотирьом волинським родинам Героїв "Небесної Сотні" виплатили одноразову грошову допомогу в розмірі 137,8 тисячі гривень кожній.

«Також шістьом волинянам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі у подіях на Майдані, надали одноразову грошову допомогу. Загальна сума виплат становила 546,8 тисячі гривень.

Вперше у 2016 році здійснили надання грошової допомоги особам, які отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості та легкі тілесні ушкодження. Також пʼятьом волинянам, які отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості, виплатили грошову допомогу за 2015-2016 роки по 70,7 тисячі гривень кожному. Загальна сума - 353,5 тисячі гривень.

Ще 16 волинянам, які отримали легкі тілесні ушкодження, побої, мордування під час участі у масових акціях громадського протесту, виплатиили одноразову допомогу по 14,5 тисячі гривень кожному, на загальну суму 232 тисячі гривень», - каже чиновниця.

Таким чином загальна сума виплат учасникам Революції Гідності та членам їх сімей у 2016 році становить понад 1,6 мільйона гривень.

Під час колегії також прозвітували щодо матеріальної допомоги воїнам АТО та їх сім'ям на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Прохожий Показати IP 31 Січня 2017 22:55
1.6 Стоїть життя наших Героїв
Нормальний до Прохожий Показати IP 2 Лютого 2017 10:34
Час припинити усілякі спекуляції щодо т.з. “майдану” і “революцію гідності” та визнати, що насправді ніякої революції (та і мети її робити) не було, бо ніхто не збирався змінити і не змінив суспільно-політичний та економічний лад в державі. Як був “дикий” капіталізм з олігархами при владі, так і залишився ще “дикіший” з “новими старими” олігархами. “Вор у вора дубинку украл”. А щодо гідності, то насправді був звичайний егоїзм, підступність та заздрість до тих, хто вже встиг накрасти, основної частини т.з. “низової” складової цієї “революції” (галицько-волинського, люмпенського чи кримінального походження, або просто підкуплених чи залучених обманом чи примусом), тобто тих, хто безпосередньо “хуліганив” на майданах (а насправді, суттєво порушував чинне тоді законодавство України, яке, до речі, не змінилося і на даний час). І цих людей, і їхню підспудню (майже на рівні інтуїції) ницю мотивацію досить успішно використали ті, хто потім прийшов до влади. І знову це використовують ті, хто зараз хоче прийти до влади. А безпосередньою успішно роздмуханою “іскрою” було те, що Янукович “зруйнував” надію тих, хто думав, що після підписання відповідної угоди з Європою, можна буде зразу, або втекти туди в Європу (був обіцяний безвізовий режим, якого і досі немає), або, нічого не роблячи, зразу добре зажити на Україні. В кінці кінців зрозумійте, що наслідком цієї “революції” якраз і є хаос і безлад та розвал України, як нації, яка тільки формувалася, так і держави, та загибель людей і основних фондів. Як видно з зубожіння основної маси нашого народонаселення, не відбулася і т.з. “соціальна” революція. Тобто, насправді це була “революція негідності” за свободу “від здорового глузду”.
За Показати IP 1 Лютого 2017 10:00
Рахунок скороченя шкіл,лікарень,соціальних закладів ,зменшення пенсії ну і т.д........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus