USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На пішохідному переході у Луцьку Nissan збив чоловіка

27 Грудня 2018 19:47
У Луцьку, на проспекті Волі, неподалік головного корпусу Східноєвропейського університету імені Лесі Українки, на пішохідному переході авто збило чоловіка.

Про це повідомляє ВолиньPost

На місці працює поліція, постраждалого госпіталізували.

У патрульній поліції Волинської області розповіли, що «водій автомобіля Nissan Kubistar, керуючи по пр. Волі, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість, не був уважним та наїхав на пішохода, що переходив дорогу на пішохідному переході».

Потерпілому – 24 роки. Його госпіталізувала 8 бригада ЕМД у Луцьку міську клінічну лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Lol Показати IP 27 Грудня 2018 20:09
А давайте одного водія який зіб’є людину на переході, спалимо разом з машиною ...на головній площі Луцька! Може тоді і збивати почнуть менше на тих переходах??!
1 до Lol Показати IP 27 Грудня 2018 20:28
а давайте одного стрибуна спалимо, який кидається під колеса, думаючи що авто можна в долю секунди зупинити. Чи може, краще сірою речовиною в голові користуватися і бути взаємно ввічливими. А чи може всі лучани і гості міста тільки на переходах догору перетинають?
Винеправі до 1 Показати IP 27 Грудня 2018 21:35
В ПДР чітко записано що водій повинен зробити саме те що сказано тут словами патрульної поліції Волинської області і що не зробив даний водій. Давайте виконувати ПДР! Яке має значення хто де перетинає дорогу? Якщо хтось порушив Правила, то і повинен відповідати по Закону! Раніше в старих редакціях ПДР було записано що пріоритет на дорозі належить саме людині, нажаль зараз там цього немає (мабуть навмисно для зменшення чисельності населення). Я не підтримую спалення, проте існує гостра необхідність саме державі ввести на певний період за подібні дії саме таку відповідальність щоб водії взагалі боялися проїзжати повз пішохідні переходи допоки не звикнуть що найголовнішим є людське життя.
1 до Винеправі Показати IP 27 Грудня 2018 23:23
4.4. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху. 4.14.Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д)рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку. ( витяг з ПДР 2018 року)
Сергій до Lol Показати IP 27 Грудня 2018 20:38
А давайте разом з водієм і пішохода які думають що безсмертні та вискакують на дорогу невпевнившись що його життю та здоровю нічого незагроює. Водії є різні та ситуації також бувають різні. У темну пору доби тай ще у таку погоду пішохода без світловідбиваючих наклейок або у теному одязі практично невидно.
Адочогоце до Сергій Показати IP 27 Грудня 2018 21:37
А яке це відношення має до даної ситуації? чи ви вважаєте що водії не повинні виконувати вимоги ПДР?
Анатолій Показати IP 27 Грудня 2018 22:04
А у вимогах ПДР хіба не сказано, що 4.14 Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
щеф Показати IP 27 Грудня 2018 22:27
темно.краплі дощу на лобовому шклі. пішоходи у темному одязі. зявляються на переході раптово. сам ледь не наробив біди.уважнішим треба бути всім. освітлення переходів збільшити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus