USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На подвір'ї депутата Волиньради стався вибух

8 Травня 2019 08:55
Вночі 8 травня у м.Камінь-Каширський на подвір’я будинку депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська невідома особа кинула предмет, який вибухнув. Пошкоджено фасад будинку, вікно та металевий паркан. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова ОДА Олександр Савченко.

Савченко закликав силовиків посилити оперативно-розшукові заходи для розслідування цієї події та превенції подібних виявів у майбутньому, а волинян бути пильними, не піддаватися на провокації, та вразі отримання інформації, яка може допомогти слідству невідкладно повідомляти про це правоохоронні органи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
каміньчук Показати IP 8 Травня 2019 10:36
Краяни знають депутата, як чуйну та порядку людину. Мені важко уявити, що подія може бути пов’язана з особистими мотивами.А мені не важко.Дві смерті в Камені в ДТП за участю дітей цього пана(і в першій і в другій все тихенько"порішали"),тисячі кубів лісу,які викрадено в держави,відмивання грошей на лісових та інших дорогах і т.д і т.п.
Волинянка Показати IP 9 Травня 2019 08:57
А ще й на день Захисника Вітчизни, йому дали орден Волонтера. За наш викрадений ліс???? Справжні учасники Ато і Волонтери, покинули зал із словами - "ганьба" тому що прикро, що влада покриває, ще й нагороджує!! , Отаких от чесних "волонтерів"
отець ІВАН Показати IP 10 Травня 2019 18:14
і підтримую за порядність - но такогого ніц

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus