USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«На позиції нема електрики»: у Луцьку волонтери збирають кошти на генератор і кабель для військових

11 Листопада 2021 21:17
Незабаром бійці однієї з бригад морської піхоти вирушають на позицію на передовій, де немає електропостачання. Аби допомогти захисникам, триває збір коштів на придбання генератора і кабеля.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила волонтерка Роксолана Несторук з посиланням на слова мами бойового медика, лучанки Наталії Ніколаєвої.

«Незабаром день святого Миколая і ми з колегою Юлією Колесник хочемо здійснити мрії діток з Волинського онкоцентру, тому, на жаль, не маємо фінансової змоги допомогти зі збором коштів на генератор та кабель для військових із однієї з бригад морської піхоти. Але дуже хочеться допомогти! Вже днями хлопці їдуть на передову, але на позиції нема електрики. Щоб забезпечити електропостачання, потрібно протянути щонайменше 4 кілометри кабелю. Мама бойового медика Діми Ніколаєва, який проходить вже третю ротацію, просить допомогти зібрати кошти на купівлю генератора та кабелю. Звітність гарантує. І я дуже прошу допомогти та підтримати її в цьому!» – звертається Роксолана до небайджуих.

З її слів, необхідний для захисників генератор вартує у межах 10-11 тисяч гривень, вартість кабелю – 15 тисяч гривень.

Реквізити:

5168 7451 0202 5118 – отримувач Наталія Ніколаєва.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus