USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На працівника фіскальної служби Волині тиснуть?

16 Лютого 2016 20:31
Начальник відділу погашення боргу Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області Микола Одноралець заявляє, що на нього чиниться моральний і фізичний тиск. Нещодавно активісти у Луцьку стверджували, що пана Одноральця взяли на обійману ним нині посаду в момент порушення проти нього кримінального провадження щодо нібито зґвалтування. На ці звинувачення Микола Одноралець надав редакції Інформаційного агентства Волинські Новини докази своєї невинуватості.

Нагадаємо, члени ГО «УНСО-Волинь» надали ІА Волинські Новини копію звернення, яке вони передали начальнику ГУ ДФС у Волинській області Олександру Юристовському. У документі вони просять об’єктивно розслідувати законність працевлаштування Одноральця М.М.

Крім того, вони стверджують, що до активістів звернулася громадянка Олександра Валентинівна Пахомюк із тим, що її нібито намагався зґвалтувати Микола Одноралець. Про що вона заявили у правоохоронні органи.

У коментарі ІА Волинські Новини пан Одноралець заявив, що жодної спроби зґвалтування чи будь-яких інших дій щодо громадянки Пахомюк він не чинив. І додає, що бачив її лише один раз у своєму житті. Це була зустріч у закладі відпочинку, де жінка виявляла неабияку настирливість, щоб познайомитися і привернути до себе увагу.

Сьогодні журналісту видання пан Одноралець надав копію заяви-роз’яснення за підписом головного поліцейського Волині Петра Шпиги, де вказано, що «кримінальне провадження № 12015030010003190, яке було розпочате 20.10.2015 за заявою гр. Пахомюк О.В. за фактом замаху на її зґвалтування, після проведення усіх необхідних слідчих та процесуальних дій за погодженням з процесуальним керівником закрите 06.11.2015 на підставі пункту 2 частини 1 статті 284 КПК України (у зв’язку з відсутністю складу кримінального правопорушення)».
Мотиви такої поведінки активістів ГО «УНСО-Волинь» чоловік пояснює нібито замовними діями з боку Візнюка Володимира, який у минулому був його тестем.

Як розповів начальник відділу фіскальної служби Волині, саме Візнюк Володимир через сторонніх осіб намагається будь-яким чином здійснювати тиск на колишнього зятя. А причина всьому – судова тяганина за розподіл майна між тещею і тестем, які вже не є подружжям і зараз у судах відстоюють своє право на нерухоме майно.

«Я проходжу свідком по справі щодо незаконної приватизації приміщення – колишнього відділення пошти на вулиці Шевченка, 88 у Луцьку. Свого часу мій тесть підробив документи, що працював на ПАТ «Електротермометрія» токарем і незаконно приватизував 100 метрів квадратних нерухомого майна.

Я, своєю чергою, написав звернення до СБУ, оскільки він ніколи не працював на згаданому підприємстві, і надав відповідні докази цього. За це мені Володимир Візнюк неодноразово казав, що якщо я не перестану проти нього свідчити, то він не лишить мене у спокої», - розповідає Одноралець.

Але на цьому не закінчилися судові позови і, вочевидь, погрози.

«Потім він розпочав поділ спільного майна з моєю тещею. Я знову там є свідком і її захисником, оскільки він хоче залишити жінку на вулиці, відібравши будинок. А теща є власником майна і по реєстрації, і в дійсності. Зараз триває судовий процес щодо розподілу майна, який належить моїй тещі і яке належить йому. Триває оцінка майна. Транспортні засоби, які на нього зареєстровані, – арештовані з метою здійснення експертної оцінки.

І я неодноразово заявляв у правоохоронні органи, що на мене здійснюється тиск. Публікація у ЗМІ – це ще один тому приклад. А за два дні перед появою публікації, до мене на робоче місце приїжджали і намагалися зі мною поговорити, залякати. Є відео, як вони приїжджали», - пояснює посадовець.

Після невдалої спроби зустрітися, Микола Одноралець заявив в поліцію про ймовірний тиск і просить правоохоронні органи дати правову оцінку діям активістів.

«Раніше і до мене додому приїжджали зі зброєю, щоб залякати мою сім’ю, вимагали гроші. Є відео, яке я надав правоохоронцям щодо цього факту. От, власне, оце вимагання коштів і стало причиною появи заяви про нібито зґвалтування, якого я не чинив», - каже Одноралець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 62
123 Показати IP 16 Лютого 2016 21:12
Як швидко пан Одноралець переводить стріли, як не хочеться відповідати за свої вчинки, а така оперативність нашої поліції з відповіддю на звернення не просто дивує, але й наводить на запитання про звязки ?!
Таня до 123 Показати IP 17 Лютого 2016 17:38
Я зрозуміла, що заява була про спробу. Цинічне брехло.
Я Показати IP 16 Лютого 2016 21:16
Ха! На Одноральца натисниш з такою "кришею")))))) Пан Шпига дає відповідь на запит в той самий день! Цікаво! Посоромилися би публікувати таке))))
поха Показати IP 16 Лютого 2016 21:18
бРЕШЕ.
Луцьк Показати IP 16 Лютого 2016 21:30
Столько возбужденных дел в отношении госслужащего! Позор... Кто там работает?! Одни преступники....?! Как говорилось в одном хорошем фильме:"... За державу обидно..."((((
Лучанин Показати IP 16 Лютого 2016 21:33
Коли хвоста щимлять п,Одноральцю, він швидко знаходить кого звинуватити в своїх проблемах і знає до кого бігти за захистом, але великі чини не врятують таку наволоч від відповідальності, тим більше ті, під ким й так крісло хитається, а про кришування треба не говорити а кричати, набридла ця вся багнюка й зростання чинів в погонах з різного роду непотрібом, треба з цим покінчити.
Випадково до Лучанин Показати IP 17 Лютого 2016 16:57
Вот думаю, хто ж такий Одноралець? Погуглити - є про нього! Викупив 3 ділянки біля свого будинку та щось там будує на місці бувшого скотомогільника. Люди жаліються - йому пофіг! Та може все і законно з тим будівництвом, або припинено ( бо стаття писалась 2014р)- не буду говорити, не знаю. Але ж як посадовець ДФС, він мав би підтвердити легальність отриманих доходів. А тут читаю, що ніде не працював, сумнівне минуле... Прийдеш в податкову, а звернутись немає до кого. Суцільний непрофесіоналізм. Кого на що поміняли? Зараз всі таки там чесні-чесні! ...
хвиля до Випадково Показати IP 18 Лютого 2016 17:29
Він просто купив всі перевіряючі інспекції і тихенько завдяки своїм зв'язкам справу "зам'яв".
До відповідальності Показати IP 16 Лютого 2016 21:52
Пане Шпига, в Одноральця СПЕЦ патент від вас на вчинення кримінальних злочинів у м. Луцьку. За які заслуги?
Валя Показати IP 16 Лютого 2016 21:53
Фу! Скільки бруду біля цього одноральця... Він ще працює в податковій?! Немає слів!!! Від невеликого розуму він надав такий лист! Непотріб якийсь!
5 Показати IP 16 Лютого 2016 21:53
Молодці активісти! Честь вам і хвала за вашу мужність й принциповість! А за цим Одноральцем давно тюрма плаче, минуле, та й сьогодення в нього багате на подіїї здебільшого кримінального характеру. Людина яка до травня 2015 року на жодній роботі не працювала та й власного бізнесу (офіційного) не мала раптово стала дуже високим та потрібним професіоналом в органах ДФС наводить на певні запитання: чому?; як?; завдяки кому?. Я думаю рано чи пізно все тайне стане явним і за все прийдеться відповісти!
Київ Показати IP 16 Лютого 2016 21:56
Вже набридло, що у державні органи якимось чином потрапляє усяке лайно. Та ще і звинуватив когось іншого, що на нього "тиснуть", та його чесне ім'я поганят. А хто він такий цей Одміралець? Треба ще дізнатися, яким він чином попав до фіскальної служби, як проходив конкурсний відбір на цю посаду?
Луцьк до Київ Показати IP 17 Лютого 2016 12:34
Ото ж то. Набирають у державний орган всяке г*вн*, ганьба. Знаю, бо там працював, не стерпів того бардаку і пішов геть!. Як наприклад людина з географічною освітою(це не одноралець, інша працівниця) може працювати в податковій? Не маючи поняття про податки і т.д. і ще й притому ледь знаючи ПК! таким людям не місце на державній службі, бо коли звертаєшся туди, то диву даєшся, що працівник не може два слова зв'язати і пояснити людині щось, а лише бігає і питає всіх як і що. Геть таких людей! P.S. Прізвище не називаю поки з етичних міркувань, проте якщо хтось захоче то напишу, мені вже все одно, там не працюю давно)
УНСО до Луцьк Показати IP 17 Лютого 2016 19:14
Можете нам повідомити ті призвіща, обов'язково візьмемо на контроль, і дані особи перейдуть на біржу праці за роботою по їхній освіті. Писати можна у групу ,,УНСО-ВОЛИНЬ'' або телефонувати за номером 067 580 1008 (гаряча лінія ГО ,,УНСО-ВОЛИНЬ'' з 10:00 до 16:00
Дописувач Показати IP 16 Лютого 2016 21:58
Яким чином людей із сумнівною заочною освітою, які жодного дня не працювали за спеціальністю, із "підмоченою" репутацією таких, як Одноралець М., призначають відразу начальниками відділлів, або заступниками начальників відділів у державних установах? Який механізм таких призначень? Хто його призначив і за які видатні якості?
Волиняка до Дописувач Показати IP 18 Лютого 2016 10:12
У нас всі призначення поблату
Українець Показати IP 16 Лютого 2016 22:02
Коли в наших держустановах такого рівня працюють такі ,як Одноралець, то ми приречені. Гнати його треба і як подалі таку гидоту. Ця наволоч не одному принесла проблем,не одного обікрала. Це бандюган той ще, скотиняка конкретна, давно пора за його продєлки злочинні посадити і надовго. Нічого не буває безнаказано.Боженька бачить..... .
Дописувач Показати IP 16 Лютого 2016 22:02
Ця стаття - це точно "заказуха". А на замовнику-Одноральцю горить шапка. Надто вже він непорядна і аморальна особа.
Том Показати IP 16 Лютого 2016 22:05
А "пострадавший" один-Визнюк(бывший тесть) наводит на мысль, ЗАКАЗУХА.
Оля Показати IP 16 Лютого 2016 22:07
Візнюк не погано страхування автівки відмиває!!!
Виктория Показати IP 16 Лютого 2016 22:16
А мне жалко этого Одноральца! С таким движением событий, он скоро на свою собственную тень будет думать, что это Визнюк)))))))))
Сашко Показати IP 16 Лютого 2016 22:20
Ну таааак! Продвинувся пан держслужбовець!!! В кінці 90-тих в "бригаді" нємца бігав, а тепер такий кар'єрний зліт! Соромно і страшно, що нема гідних людей для роботи у фіскальній службі...
Ай до Сашко Показати IP 17 Лютого 2016 13:17
Так він якраз по набутій спеціальності і працює. "Гасить " борги чи "вибиває" для потрібних людей. А що ще вміє? Ну справжній фіскал! До заслужених нагород Односальця , ДфС і поліцію !!! Ура!!!!
Я Показати IP 16 Лютого 2016 22:25
Якби так швидко відповідала наша доблесна поліція на запит простого грішного, як "чеснійшого" гр Одноральця.Все ясно в кого бабло, той і на коні. Ця бандитська морда за крадені баблоси лишиться сухим, то нащо нам правосуддя? Бандюзі по заслузі!!!!!!!!
Патріот Показати IP 16 Лютого 2016 22:33
Невже на це бидлоття немає управи? Скільки ще часу буде тривати цей "безпридєл" в країні? ГАНЬБА! А ця стаття чистої води заказуха, і для одноральця з його фінансовими можливостями це зробити як раз плюнути. А якщо й буде суд на рахунок згвалтування то він і там знайде з ким "порішати" за хорошу винагороду!
Алекс Показати IP 16 Лютого 2016 22:56
Да.! Заява 16.02 відповідь в тойже день? В кого так вийде?При чому сам обласний відповів!
Випадково до Алекс Показати IP 17 Лютого 2016 16:15
Вот что значит "крыша"! Любой простой гражданин был бы либо просто отфутболен со своим заявлением, либо ждал бы ответа долго и нудно, и подпись бы стояла - "виконавець"!
Людина Показати IP 16 Лютого 2016 23:14
Заберіть його подалі від людей,цього Однорала,бо це бидло,прикриваючись такою посадою,ще не одну нормальну людину образить,знаючи ,що все завжди йому сходить з рук.Знаю це чмо.Нехай не надіється, не завжди так буде!!!
Анонім Показати IP 16 Лютого 2016 23:21
не держава, а зборище гам"юків , мішок з лайном
Іван Показати IP 16 Лютого 2016 23:30
А Шевченка 88 це вже цікаво...а побільше інфо ?
ігор Показати IP 16 Лютого 2016 23:34
ці всі статті скоріш за все замовні бо з різних сторін жулікі,всіх до одного перевірити,бандити. до суду пубоічного всіх учасників щоб розказали як все життя на хліб заробляли,повірте буде багато фактів про цих г...
Вася до ігор Показати IP 18 Лютого 2016 10:20
Жартуєш.Не та крайіна
гвалтівнику Показати IP 17 Лютого 2016 00:07
Більш аморальної, підлої, жадібної та наглої людини в Луцьку напевно немає. Як сильно керівництво ДФС має любити гроші, щоб влаштувати такого "проффесора" на роботу та ще на керівну посаду! Цікаво який приклад Одноралець може показати своїм підлеглим, враховуючи той факт, що все своє життя він офіційно ніде не працював, а заробляв шляхом вимагання коштів у підприємців, або дурив людей.
Нємєц Показати IP 17 Лютого 2016 09:21
У нас в бригаді він був Коля Мерседес, а тепер став начальником.
Альона Показати IP 17 Лютого 2016 10:24
А Візнюк той ще чмо,рєшало в МРЕО був,поганяло "прапорщик",потім закарпатців дурив ,вони від нього втікали .молодець зять,души . А ми тобі ще інфи підкинемо.
Друзі Показати IP 17 Лютого 2016 10:40
Запитайте цього пана з податкової про крадені машини, все місто знає , а наша міліція все робить щоб цього крадія ніхто не образив. Як таке може бути щоб на цю людину було скільки заяв до органів, а він і далі працює в податковій. Така думка що начальник збирає " дань " з таких працівників.
Костя Показати IP 17 Лютого 2016 11:07
На злодієві шапка горить! Чому тоді шляється по барах ? значить щось таке було, або комусь дорогу перейшов!!!!А податківці вони такі !! люблять вони і по кабаках і по банях і ресторах привикли до розкішного життя. Сімя простих зараз виживає а вони розгулюють і потім ще віднєкуються що нічого не робили такі порядні що огого. Але їх скоріше будуть захищати ніж простих громадян. Така влада ! це ще вчора Уряд і ВР довели що людей дурять і знущаються . Ганьба
Олесь Показати IP 17 Лютого 2016 12:42
нарешті хоч щось з вами а то тільки вмієте жирувати
Аліса Показати IP 17 Лютого 2016 12:53
А Одноралець не пам'ятає як по вікнах Візнюка стріляв, а в той час у хаті були неповнолітні діти - викликали міліцію та відкривали кримінальну справу? Напевно пам'ять коротенька...
УНСО Показати IP 17 Лютого 2016 13:43
Спроба зґвалтування відбувалася у одному з готелів міста, куди заманив дівчину під приводом: Зайти, щось забрати, при знайомстві з дівчиною представився АТОвцем, а саме бійцем ,,Айдару'' усе це є в протоколах допитів
УКРОП Показати IP 17 Лютого 2016 17:34
Фото "героя" в студію.
УНСО до УКРОП Показати IP 17 Лютого 2016 19:17
Нажаль фото ,,*ероя'' важко знайти, у соц мережах його немає, але я думаю постараємося і буде фото
Знаю Показати IP 17 Лютого 2016 18:24
Знаю пана Одноральця особисто, мав необережність з ним перетнутись. По цю пору не можу відмитись. Такий і ворога і друга здасть. Де почує будь-яку вигоду, то ні на чому не зупиниться, по трупах піде.
Ого. Показати IP 17 Лютого 2016 18:26
Ви на коменти подивіться. Жодного позитивного, або навіть нейтрального!!! Хоча б сам Коля зайшов, щось написав.
5 до Ого. Показати IP 18 Лютого 2016 08:11
А хіба ж цей колекціонер дипломів може щось написати, всі відразу зрозуміють що дипломи чиста "липа" в такої безграмотної особи, зараз "навчається" ще в Рівному в кожному, для колекції не завадить!
5 до 5 Показати IP 18 Лютого 2016 08:13
В водному!
експерт Показати IP 17 Лютого 2016 19:22
А хто такий "нємец! і чим займався гвалтівник в його "бригаді"?
Нємєц Показати IP 17 Лютого 2016 20:55
А він ніколи пацаном і не був, було модно. Я з Нємцом, або із Балабениками. Така була должность типу "наш барига" Наша корова і ми її доїм
Волинянка Показати IP 17 Лютого 2016 22:38
Знаючи цього покидька, мерзотника, злодюгу, бандюка, як можна таких призначати на такі посади та ще й в такі установи! І ми хочемо жити в правовій державі! Його судити, а не будучи при посаді продовжить свої мерзотні справи! Поки такі уроди мають владу, нам не бачити правди, чесності і порядку!
Петро Показати IP 17 Лютого 2016 23:11
А Колюня в максимальному рейтингу,на одній шпальті з Яценюком.Скоро в Раді буде виступати...
До Петро! до Петро Показати IP 18 Лютого 2016 09:06
Порох це ти??? Ось чому ти сказав Яценюку заяву на відставку писати. Для Колюні місце готував.
Ой! Показати IP 18 Лютого 2016 09:53
Вже мені того Колю шкода! Ото вляпався, смердіти буде ще довгенько... Беги, Коля, беги...
олег Показати IP 18 Лютого 2016 10:00
коментар було видалено
Бідняк Показати IP 18 Лютого 2016 12:36
На податківців не треба тиснути, їх взяточників треба чавити. Так, як деруть волинські податківці, в жодній області не поступають. При тому, що на верх в Київ, взятки не піднімаються.
Елена Показати IP 18 Лютого 2016 12:44
Ещё бы раз прочитала и поверила бы в творческое сочинение господина Одноральца. Так врет, что уже сам не знает где правда, а где ложь!!!!
Василина до Елена Показати IP 18 Лютого 2016 21:58
А в творчество ''ПОКОРИТЕЛЯ КРЫМА'' Волынского олигарха Визнюка В В верите? Вся эта грязь на Одноральца - месть Визнюка за его семейные тяжбы с бывшей женой, ВВВ- тот еще перец. Позор вести себя так со взрослыми детьми, ни ума, ни мудрости отцовской.....
УНСО до Василина Показати IP 19 Лютого 2016 09:17
Причому тут Вознюк??
Бригада Е-бурга Показати IP 18 Лютого 2016 22:44
Чем занимался:? Отвечаю : таким гов-ом , как господин Визнюк точно не занимался.Ворованные пылесосы "Урал'' с завода уходили регулярно в неизвестном направлении, после чего и сам Визнюк подался на свою Родину
УНСО Показати IP 19 Лютого 2016 09:24
Приєднуючи до цієї справи Візнюка, ВПУШКУРИЛЕЦЬ доказує що коментар від нього, хоче відвести від себе увагу, але нічого у нього не вийде, на шлях ,,хероя" він став ще 20 років назад, коли вчинив перше згвалтування, думаю від першого і до останнього проміжок часу ця особь заповняла подібними ганебними вчинками, і ми обов"язково виведемо його на чисту воду!!!
гонщик Показати IP 19 Лютого 2016 21:41
нехай односр*лець покаже куди вивозив обшивки від крадених машин із гаржа на короленка
Подгонщик до гонщик Показати IP 20 Лютого 2016 10:14
Гонщик П*здюк, так это ты ему эти машины перегонял? А он их разбирал что-ли? А потом что не поделили то? Пошукай их на своей базе на ул.Ковельская
наглядач Показати IP 20 Лютого 2016 10:51
Знову впушкурилець заговорив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus