USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На проспекті Перемоги у Луцьку встановлюють нове огородження

30 Вересня 2022 15:21
На проспекті Перемоги у Луцьку робітники замінюють старе огородження біля дороги на нове. Турнікети будуть встановлювати по обидва боки вулиці, розповів Суспільному керівник дільниці підрядної фірми Володимир Шевчук.

Майстри замінили вже 120 секцій загорожі.

«Вони оцинковані, вони не будуть так ржавіти, вони будуть стояти нормально», – додав він. Попередній паркан прослужив орієнтовно 20 років.

Через заміну огородження на шляхопроводі від проспекту Соборності утворився затор. Це створило незручності для водіїв та пасажирів, каже водій маршрутки Роман.

«Аби в суботу, чи вихідний день якийсь робили цей ремонт. А в час пік з самого ранку гляньте, скільки машин. Хвилин 10 вже простояв, може більше», – додав керманич.
Зі слів керівника дільниці Володимира Шевчука, робітники змушені часткового перекривати рух дорогою, аби замінити турнікети.

«Чим більше даємо місця для водіїв, тим гірша ситуація. Або дві смуги повністю відкривати, або одну. Півтори не можна, бо починається хаос. Сьогодні маємо закінчити», – зазначив комунальник.
Суспільне запитало у керівника міського департаменту житлово-комунального господарства Миколи Осіюка – коли роботи на проспекті завершаться і скільки коштує нова огорожа місту. Прокоментувати він обіцяв згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Для чого Показати IP 30 Вересня 2022 16:32
Для чого рік тому "виділили" 100 тис.грн, щоб пофарбувати до дня незалежності в жовто-сині колори огорожу мосту на пр.Перемоги? Стару фарбу ніхто не чистив - просто по ржавчині малювали. Краще б за ці гроші поставили метрів 10 чи 20 оцинкованої огорожі.....
123 Показати IP 1 Жовтня 2022 13:00
Як стояла огорожа по серед тротуару , так і поставили на зад . А через рік будуть це все зривати , класти бруківку і бордюри .
Та по.... Показати IP 1 Жовтня 2022 13:06
А біля атб на кільці , соборності , відродження . Як по збивали полуумки , то і вже ніхто не ставе нових відбійників . А шкода , бо це може вберегти не одному пішоходу життя . Тим більше як там літають на кільці .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus