USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На проспекті Волі у Луцьку встановили нові дорожні знаки

27 Червня 2023 11:56
У Луцьку на проспекті Волі робітники підрядної фірми почали підготовку до нанесення постійної дорожньої розмітки.

Рух проспектом, який був закритий 25 днів, відновили 24 червня, інформує Суспільне.

Зараз вздовж вулиці є встановлені нові дорожні знаки. Один із них з непарної сторони проспекту Волі дозволяє водіям виїжджати лише праворуч.
«Згідно з планом організації дорожнього руху на півтора кілометровій ділянці, розвороти за цією схемою передбачені», – розповів майстер Владислав Яременко.

«На кресленні все видно, ось місця розвороту, повороту в жилий масив. На цьому проекті, це половина ділянки, ми бачимо чотири розвороти», – сказав фахівець.
Щодо дорожньої розмітки, зазначив майстер підрядної фірми Владислав Яременко, то її через інтенсивність руху наноситимуть вночі.
Як додає, постійна розмітка буде готова впродовж двох тижнів. «Це розмітка перед нанесенням ліній. По цих точках буде йти розміточна машина», – сказав майстер.
На непарній стороні проспекту бригада робітників вкладає тротуарну плитку на тротуарі.
Як сказав електромонтер Павло Запара, за кілька десятків метрів електрики прокладають живлення до ліхтарів та розумних зупинок.
«Ще залишаться кронштейни з ліхтарями, там вже частина роздавальних коробок, стоять ящики, вже розкручені, можна подавати живлення, ставити ліхтарі і засвічувати. Тепер ідемо в ту сторону до Київського майдану, будемо виставляти те саме», – каже працівник.

З його слів, за місяць цю частину робіт планують закінчити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До роботи ! Показати IP 27 Червня 2023 14:27
"На креслені все видно ..." . Дійсно видно. що підлягають знесенню кіоски торгашів на тротуарах, на комунікаціях. Але ше краще видно, шо влада абсоютно не бачить того креслення ! І навіть всупереч затведженого нею самою того проекту і бажання десь пропало його реалізовувати ! Чого би то ? З такими нужниками - Луцьк вже далеко не європейське місто !
Петро Показати IP 27 Червня 2023 14:29
Наліпили, аби гроші списати , там ціни за один знак як за б/ушну іномарку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus