USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На протестній акції опозиції в Москві затримали майже 700 людей

3 Серпня 2019 21:42
Російськими силовиками були затримані 685 учасників акції «Повернемо собі право на вибори», яка проходила сьогодні в Москві.

Про це повідомляє правозахисний портал ОВС-інфо, передає Укрінформ.

За його даними, у багатьох відділеннях поліції (32 з більш ніж 40) до затриманих не допускають незалежних адвокатів. Слідчі слідчого комітету РФ розпочали допити затриманих.

Деяких затриманих, зокрема, як мінімум одного підлітка довелося госпіталізувати.

Як повідомлялося, серед затриманих є журналісти та кандидатка в депутати.

Масові акції на підтримку незареєстрованих кандидатів на вибори в Мосміськдуму проходять у столиці з середини липня. Неузгоджена протестна акція, яка відбулася в суботу, 27 липня, завершилася затриманням 1,4 тис. осіб.

Ще раніше, 20 липня, пройшла одна з наймасштабніших акцій на проспекті Сахарова, цей захід було погоджено столичною владою. За даними поліції, участь у ній взяли 12 тис. осіб. Кількість учасників акції – понад 22 тис. чоловік.

Акція з вимогою реєстрації незалежних кандидатів на виборах у Мосміськдуму проходила 3 серпня у форматі «прогулянки» по Бульварному кільцю Москви
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
""" Показати IP 3 Серпня 2019 22:18
сраліна на ніх нєт!!!
Павлик Морозов Показати IP 6 Серпня 2019 15:21
Ви подивіться, тільки подивіться: її ще ніхто не виводить з вулиці, тільки можливо доторкнувся поліцейський до правої руки, а вона вже так рота розтягнула, ну прямо у стоматолога на кріслі. Добре інструктаж провели, видно що не одну вуличну протестну маніфестацію провела, і для чого тобі жінко працювати, як можна і таким чином гроші заробляти. Побільше рота розтулюй та кричи, як дурна і бажано біля камери, яка тебе знімає. От видно, що це все замовлення, щоб попасти в фотооб"єктив та швиденько розіслати знімки про всьому світу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus