USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На приміський маршрут Кульчин–Луцьк шукають перевізника

20 Січня 2021 14:30
На приміський автобусний маршрут загального користування №104 Кульчин–Луцьк оголосили конкурс.

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування №104 Кульчин–Луцьк.

Як розповів керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, за цим маршрутом у зв’язку з приєднанням до Луцька Жидичинської ОТГ Волинська облдержадміністрація розірвала договір на перевезення, тому виникла необхідність, аби забезпечити транспорт на цьому маршруті, оголосити конкурс на перевезення пасажирів.

До проведення конкурсу та визначення перевізника за маршрутом №104 Кульчин–Луцьк призначили тимчасового перевізника ФОП Грицюка В. Н.

Заявки на маршрут перевізники можуть подавати до 8 лютого. Вони повинні пропонувати для перевезення автобуси з наявністю обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження.

Маршрут з’єднує с. Кульчин, с. Жидичин, с. Липляни, такі вулиці в місті Луцьку, як Героїв УПА, Стрілецька, Яровиця, Набережна, Ковельська, Данила Галицького, Гнідавська, Потебні, Львівська, Окружна (місця міжзмінного відстою на вул. Окружній біля Нового ринку та у с. Кульчин).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus