USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевізник відмовився обслуговувати маршрут Луцьк-Кульчин

17 Березня 2017 12:39
Рейс маршруту Луцьк-Кульчин (№3) з 14 березня 2017 року припинив своє функціонування. Про це інформують на сайті Жидичинської сільської ради.

Як повідомив перевізник, у зв’язку з малою кількістю пасажирів функціонування даного маршруту не є вигідним. Коштів не вистачає навіть на заправку автобуса. Тому перевізник відмовився обслуговувати даний маршрут.

Зі свого боку сільська рада зробила все можливе, аби забезпечити нормальне функціонування всіх рейсів, проте змушувати перевізника обслуговувати нерентабеньний рейс ми не можемо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
почалось Показати IP 17 Березня 2017 13:16
Скоро всі зупиняться,депутати на спинах будуть возити!
Жидичанка Показати IP 17 Березня 2017 22:12
У своїй передвиборчій агітації наша Юлія Євгеніївна Дащук наполегливо перекунувала жителів сіл Жидичина,Кульчина та Липлян у перевагах об'єднання з Озерцем,і була великим противником об'єднання з Луцьком, і обіцяла , в листівках, які розповсюджувала перед виборами, наступне, цитую :"будемо сільською громадою, зможемо самі організовувати і вирішувати куди, яка маршрутка їде і думати як забезпечити доїзд до садочка, школи чи роботи, а не чекати поки хтось з міста навчить нас правильно жити і пустить одну маршрутку, бо більше немає."Але вийшло все навпаки, навіть ті маршрутки, які їздили , тепер зняли з рейсів.Вирішити проблему не вдалося, на що, наша "голова" сказала, що сільська рада зробила все можливе і "вмила руки", тобто люди повинні самі організовувати свій доїзд на роботу.Самодостатня ми громада, Юліє Євгеніївно, ми зможемо? Не думаю!!!
Смл Показати IP 17 Березня 2017 23:42
Треба маршрут руху 5штук новий руху як ас-2 до районного лікарня через кульчин Наприклад їдеш ас-2 - Львівська, Ковельська, Маяки , Жидичин, Кульчин , озерце, Прилуцьке, Липини епіцентр, модер-еспо , Теремно, лікарня районного Хто "ЗА,,
Пассажир Показати IP 20 Березня 2017 09:45
Сколько раз ездил этой маршруткой, всегда была полной

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus