USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ратнівщині прикордонники з лісівниками висаджували новий ліс

22 Березня 2023 23:23
На Волині триває реалізація президентської програми «Зелена країна».

Як повідомляє Поліський лісовий офіс, ділянку в 0,9 га у Жиричівському лісництві заліснювали спільно лісівники та прикордонники.

Висадили близько п’яти тисяч сіянців сосни та дуба.

Цього року на Ратнівщині загалом планують висадити 118,4 га – це площа лісових культур, тобто вручну висадженого лісу. На ці потреби піде близько мільйона сіянців. В основному це буде сосна звичайна.

Читати ще: Навесні в Україні висадять 200 мільйонів дерев

«Ліси прикордоння зараз відіграють особливу роль. Їх називають захистом майбутнього. Ліс і зараз дуже допомагає нашим військовим стримувати ворога», – зазначають у дописі.

Співпраця між лісівниками та прикордонниками на Волині налагоджена давно. Спільні рейди у виявленні порушників кордону та крадіжок лісу завжди були результативними. З 24 лютого ця робота посилилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus