USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На референдумі в Каталонії поліцейські обстріляли людей

1 Жовтня 2017 12:28
У Каталонії референдум про незалежність почався із сутичок з правоохоронцями. Озброєні поліцейські оточили людей і не дозволяють їм голосувати.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на видання «El Pais».

200 людей не можуть потрапити на голосування. Тому уряд Каталонії дозволив людям заповнювати бюлетені вдома і потім приносити їх на дільниці.

Люди, які зараз знаходяться там, перебувають в оточенні поліції, їм не дозволяють голосувати. Також в Іспанії заблокували всі сайти, на яких йдеться про каталонський референдум.

Відомо, що сутички з поліцією зчинились поблизу колишньої урядової будівлі Барселони. На відео, яким поділились користувачі соцмереж, видно, як людей з піднятими руками оточив невеликий загін поліції. Окремі каталонці намагаються вступити в зіткнення з силовиками.


Люди поширюють фотографії, як до виборчих дільниць прийшли поліцейські. Видання "The Associated Press" повідомляє про те, що правоохоронці розбивають скло та використовують ріжучі предмети, щоб потрапити на виборчу дільницю. Силу та арешти застосовують навіть до людей у віці.




Правоохоронці відкривають вогонь резиновими кулями проти людей, які зібрались на референдум в Барселоні. Очевидці стверджують, що бачили поранених, в яких йшла кров.




Пряма трансляція із Каталонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus