USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ремонт басейну в школі Володимира-Волинського виділили мільйон

20 Липня 2017 10:14
Мільйон гривень з держбюджету виділили на капітальний ремонт басейну в школі №5 Володимира-Волинського. Завершити ремонтні роботи планують вже цього року.

Про це 18 липня заявив народний депутат Ігор Гузь під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь».

Так, один із глядачів, передзвонивши у студію, поцікавився у нардепа, куди необхідно звернутися, аби басейн у школі №5 відновив роботу.

На що Ігоря Гузь зауважив, що питання уже в процесі вирішення.

«У таких випадках звертатися потрібно в міську раду. Втім, зауважу, що декілька місяців тому я був з мером у школі та оглядав басейн. За моїм проханням уряд скеровує мільйон гривень на його капітальний ремонт. Сподіваюся, цього року вдасться його відновити, щоб дітям уже змогли там займатися. Загалом, на мій виборчий округ уряд дає 8 мільйонів гривень. Всі ці гроші отримають сільські, селищні та міські ради на найнагальніші проблеми», - пояснив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus