USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

За 14 млн: на Волині оновлять будівлю басейну центру фізичного здоров’я населення

27 Серпня 2023 20:56
Капітальний ремонт будівлі плавального басейну запланували у Володимирі. Це приміщення центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Ідеться про заходи з енергозбереження.

Торги на ремонт заклад оголосив на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 30 серпня. Аукціон стартує 31 серпня.

Очікувана вартість робіт – 13,916 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, за ці кошти мають виконати наступні роботи: заміна вікон і дверей, ремонт залізобетонних підвіконників, внутрішнє опорядження, улаштування цементної стяжки та нового покриття підлоги, теплоізоляція покриттів, вогнезахист дерев’яних конструкцій, улаштування покрівлі з металопрофіля, навішування водостічних труб, утеплення покриттів плитами із мінеральної вати, облаштування вентшахт, сантехнічні роботи, монтаж електроосвітлення та електрообладнання, влаштування системи пожежної сигналізації, блискавкозахист тощо.

Капітальний ремонт будівлі басейну Володимирського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» мають здійснити в період із 1 вересня 2023 року до 31 липня 2024-го.

Гарантійний термін експлуатації становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тур Показати IP 27 Серпня 2023 21:51
Велика подяка шановній владі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus