USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ремонт дороги на Волині витратять понад 12,6 млн

18 Серпня 2019 15:12
Ремонт автошляху місцевого значення у Горохівському районі планують здійснити до кінця року.

Йдеться про поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення С 030223 Угринів-Дубова Корчма Горохівського району. Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів. Замовником виступає департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА.

Тендерні пропозиції приймають до 16 вересня, розпочнуть аукціон 22 жовтня. Очікувана вартість робіт становить 12,676 мільйона гривень. Строк виконання робіт – до кінця року.

Відповідно до технічного завдання, передбачили очищення проїзної частини від нанесеного ґрунту автогрейдером, розлив бітумної емульсії та влаштування вирівнюючого шару із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші типу, ущільнення асфальтобетонного шару котком дорожнім самохідним вібраційним гладковальцевим Hamm HD 110, ліквідацію вибоїн щебеневих покриттів щебенево-піщаною сумішшю, улаштування вирівнювальних шарів основи із щебенево-піщаної суміші С-7 автогрейдером /проведення робiт на однiй половинi проїзної частини при систематичному русi транспорту на другiй, влаштування чорнощебеневих покриттів методом напівпросочування за товщини 5 см, планування узбіч автогрейдером, облаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus