USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На ремонт доріг у Шацькому районі витратять майже 4,8 млн

8 Березня 2019 18:58
Надавача послуг з поточного дрібного ремонту доріг місцевого значення визначать через відкриті торги.

Послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Шацького району Волинської області (ремонт дорожнього одягу та покриття 16820 метрів квадратних) коштуватимуть 4,794 мільйона гривень.

Замовником виступає департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА. Тендерні пропозиції приймають до 6 квітня. Аукціон розпочнуть 13 травня.

Відповідно до відомості обсягів послуг, передбачили профілювання ґрунтових та покращених ґрунтових доріг автогрейдером ДЗ-99 при ширині покриття, що профілюється до 6 м; профілювання щебеневих доріг автогрейдером ДЗ-143 при ширині покриття, що профілюється до 6 м; розробку ґрунту екскаватором Komatsu PW 170 ES-6, місткість ковша 0,8 м3 у відвал, ґрунт II групи; планування узбіч автогрейдером середнього типу ГС-14.02 з робочим ходом в зворотному напрямку; планування узбіч автогрейдером середнього типу ГС-14.02 з холостим ходом в зворотному напрямку; влаштування вирівнювальних шарів із щебенево-піщаної суміші автогрейдером; ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття з розламуванням та обрубуванням країв площею ремонту до 1 м2, при товщині шару до 50 мм; ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття без розламування старого покриття площею ремонту до 1 м2, при товщині шару до 50 мм; влаштування вирівнюючого шару із пористої асфальтобетонної суміші асфальтоукладачем Svedala Demag DF-145C, при ширині укладання 3,0 м; ущільнення асфальтобетонного шару котком дорожнім самохідним вібраційним гладковальцевим масою 8 т за чотири проходи котка по одному сліду; ущільнення асфальтобетонного шару котком дорожнім самохідним вібраційним гладковальцевим масою 13 т за чотири проходи котка по одному сліду; ущільнення асфальтобетонного шару котком дорожнім самохідним на пневмоколісному ходу STA VP 2400 масою 24,0 т за чотири проходи котка по одному сліду; ліквідація вибоїн щебеневих покриттів, при глибині вибоїни до 150 мм; відновлення профілю щебеневих покриттів товщиною 15 см при ширині покриття, що профілюється до 6 м тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus