USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На ремонт закладів освіти Луцька потрібно більше мільйона

23 Лютого 2016 13:55
Об’єкти, де існує найбільш нагальна потреба здійснення ремонтних робіт, назвали під час засідання бюджетної комісії міськради.

Про це йшлося сьогодні 23 лютого.

Про об’єкти, ремонтні роботи на яких потрібно здійснити першочергово, під час обговорення проекту змін до міського бюджету на 2016 рік повідомив начальник управління освіти міськради Олег Гребенюк. З його слів, перш за все кошти потрібні на заміну або відновлення теплоізоляції трубопроводів та часткову заміну їхніх аварійних ділянок. Йшлося про ЗОШ №16, Палац учнівської молоді, ДНЗ № 4, 13, 27, 31. Загальна сума, яка потрібна на виконання вказаних робіт, становить 580 тисяч гривень.

Також посадовець розповів про необхідність капремонту системи опалення у ЗОШ №17 (у закладі зношена система тепловодопостачання, заміни потребують вентилі та труби) – на роботи потрібно до 350 тисяч гривень. Також потрібно здійснити капітальний ремонт вентиляції вечірньої школи, де частина приміщень є підвальними – на ці потреби необхідно приблизно 70 тисяч гривень. Загальна сума, яку пропонують передбачити на здійснення найбільш нагальних ремонтних робіт становить 1,14 мільйона гривень.

Член комісії Олександр Кравченко пропонував передбачити 580 тисяч гривень на ремонт закладів освіти. Олега Гребенюка просили підготувати перелік об’єктів, ремонт яких можна здійснити у рамках цієї суми. Наприкінці засідання комісії посадовець повідомив, що потрібно виділити 120 тисяч на ремонтні роботи у ЗОШ №16, 100 тисяч – на ремонт Палацу учнівської молоді, та орієнтовно по 90 тисяч – на роботи у ДНЗ № 4,13, 27 та 31 (де передбачаються однакові об’єми і напрями робіт). Депутати підтримали пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин08 Показати IP 23 Лютого 2016 17:46
смішна стаття мільйон для обласного центру - це смішна сума. Проблема в тому що мільйон потрібен на кожну школу в місті. Найбільша проблема це цвіль та грибок, який виник через безглузду економію на опаленні в період зимових канікул та карантину. Всі без винятку класи цвітуть і в усіх школах. І діти мусять дихати цим по 8-м годин в день. Мені цікаво як би в таких умовах працював Гребенюк та Романюк, але ж їм начхати, бо це не вони і не їх діти чи внуки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus