USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

На річницю прийняття «драконівських» законів - пікет прокуратури у Луцьку

15 Січня 2015 12:44
Активісти закликають лучан згадати дату 16 січня 2014 року і прийти до стін прокуратури з вимогою покарати винних у прийнятті «диктаторських» законів.

Акція відбудеться завтра, 16 січня, о 10 годині на вулиці Винниченка, 13 у Луцьку (обласна прокуратура ).

Про це повідомили у прес-службі «Автомайдану України».

Рік тому, 16 січня 2014 року, у Верховній Раді України були прийняті закони, які в народі отримали назву «диктаторські». Саме після їх прийняття розпочалися протистояння на Майдані. Саме після цього загинули наші перші герої. Ми пам`ятаємо про тих, хто загинув і віддаємо їм шану, але ми й не повинні забувати про тих, хто голосував за ті закони, які призвели до таких кривавих подій. Серед них чимало є наразі у оновленому парламенті.

Ніхто з них не покараний, не поніс відповідальність. Серед є й наші волинські, які перед парламентськими виборами відкликали свої голоси! І ми знов уїх обрали? Підтримали? Чому? Зло непокаране.

«Беріть із собою плакати, банери з написами, вимагаючи покарання та розслідування», - написали активісти «Автомайдану України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Не розумію! Показати IP 15 Січня 2015 13:00
А чого ви за них голосували? Чого автомайдан їх не пікетувал? Чого дозволив їм пройти? Чи скільки вам заплатили, щоб ви мовчали, коли відбувалися передвиборчих перегони!!! А що зараз зробить прокуратура?
а може так Показати IP 15 Січня 2015 13:49
всім хто приймав участь в доведенні Украіни до стану війни завтра зібратися в військоматі для відправкі на фронт.
до ініціаторів Показати IP 15 Січня 2015 15:27
Ви йдіть пікетуйте їхні будинки та офіси. Бо прокуратура зі своїми сьогоднішніми повноваженнями найбільше, чим зможе вам допомогти, то хіба стане з вами у пікет.
а може і Показати IP 15 Січня 2015 15:38
правда, що досі працюють ті що прислуговували пану Параці. І сидять у теплому кабінеті і десь все імєлі..., і посади позаймали ого-го. не соромно?
Олександр Показати IP 15 Січня 2015 17:07
Назву "диктаторські" законам вперше надала партія Батьківщина. По великому рахунку, 99 відсотків населення України не читали ці закони, а сліпо повірили опозиції. Якщо спитати перехожих на вулиці, жоден не згадає толком навіть їхню назву. Газета "Голос України", 21 січня 2014 р. Про внесення змін до Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного кримінального провадження Про внесення змінидо Закону України «Про безоплатну правову допомогу» Про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію України природного газу Про внесення зміни до статті 297 Кримінального кодексу України щодо відповідальності за осквернення або руйнування пам’ятників, Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України Може, журналістам "ВН"слід нагадати своїм читачам про їх зміст? А по великому рахунку, "диктаторські" закони в порівнянні з "демократичними" нової влади, це "безвинный лепет на детской лужайке".
124 до Олександр Показати IP 15 Січня 2015 18:47
Всіх хто прийде взавтра до прокуратури- в АТО. Активістів автомайдану в першу чергу. Уже домайданилися до війни.
а як назвати закон Показати IP 15 Січня 2015 18:39
якій хоче прийняти не злочинна теперишня рада якій дозволить командирам розстрилювати бійців на місці якщо вони засумниваются в законності розпорядження
Так Показати IP 15 Січня 2015 21:06
Гузя і йому подібне - вивести зі списків людей
Анонім Показати IP 15 Січня 2015 22:12
А шо, ті закони прокуратура приймала? Чого її пікетувати, чи автомайдауни прокинулись і вирішили про себе нагадати? Хай їдуть в АТО, там механіків-водіїв якраз не вистачає.
Патріот Волині Показати IP 15 Січня 2015 23:28
І обовязково треба виготовити плакати з фотопортретами головних зрадників нашої патріотичної Волині Єремєєва, Мартиняка і Івахіва, які 16 січня 2014 року голосували у Верховній Раді за ці диктаторські закони Януковича. Саме це голосування спочатку картками, а потім руками стало іскрою розпалити пожар братовбивства по вулиці Грушевського і завершилося втратою Криму та війною в Донбасі. Потім ці зрадники пішли ще далі: Єремєєв як рідних братів пригрів під своїм крилом у депгрупі це дике стадо колишніх регіоналів та ще й гонорар по 30 тисяч зелених їм платить щомісяця. Це просто ганьба для нас волинян: це для того ми обирали Івахіва, Мартиняка, Єрємємва, щоб вони пішли в опозицію до нашої демократичної влади, яку обрав революційний Майдан, тобто всі ми? Вони вже фактично зайняли місце колишніх прибічників Януковича - регіоналів. На майбутніх виборах до Верховної ради ми повинні одностайно сказати цій трйці зрадників тверде "досить, пора на смітник історії".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus