USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Рівненщині бурштинокопачів оточили блокпостами

10 Квітня 2016 09:36
В Сарненському районі правоохоронці облаштували в районах незаконного видобутку бурштину своєрідні блокпости з позмінним чергуванням, в результаті чого вдалось частково стабілізувати ситуацію.

Про це повідомляє прес-служба рівненської обласної поліції.

За інформацією правоохоронців, ситуація із незаконним видобутком бурштину в Сарненському районі «дещо стабілізувалася».

«Масового видобутку, як це було ще кілька днів тому, там не помічено. Не чути вже і гулу мотопомп, за допомогою яких на Поліссі видобували бурштин-сирець», – йдеться в повідомленні.

Як повідомили у Нацполіції, в районі є чимало мобільних постів правоохоронців. Також, по дорозі до місць видобутку бурштину спецпризначенці облаштували своєрідні блокпости.

«Спецпризначенці та придані сили перебуватимуть на Рівненщині доти, доки не буде повністю стабілізована ситуація навколо незаконного видобутку бурштину», – зазначили правоохоронці.


ЧИТАТИ ЩЕ: БУРШТИНОВІ РОДОВИЩА ОХОРОНЯТИМЕ НАЦГВАРДІЯ

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині, невідомі спалили вагончик, у якому чергувала поліцейська варта. Після того як приїхала підмога виникла бійка з копачами. Сімох поліцейських забрали до лікарні.

Окрям цього, днями у Луцьку співробітники СБУ затримали чотирьох продавців нелегально видобутого бурштину. Під час обшуку автомобіля правоохоронці виявили майже шість кілограмів бурштину великих фракцій. Мешканці Маневицького району привезли «сонячний камінь» в обласний центр для реалізації. За попередніми оцінками, вартість вилученого бурштину на «чорному ринку» становить щонайменше півмільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
vbznq Показати IP 10 Квітня 2016 13:09
когда законно добывают янтарь - "лунного" пейзажа не бывает?
авакову_відставка Показати IP 10 Квітня 2016 13:27
Д*б*л*на влада Порошенка нездатна організувати для людей робочих місць, а лише нари для арешту. Тому й розширювали МВС до небачених розмірів. Аваков береже спецзасоби придбані ще М.Азаровим. Наступники не гірші попередників. Займаються тим самим - пресують !!!
грабіжник Показати IP 10 Квітня 2016 13:31
"Не чути вже і гулу мотопомп, за допомогою яких на Поліссі видобували бурштин-сирець.." - одні пішли голодувати, інші - грабувати. Турбота держави про людей, які її обрали ???
Джек Показати IP 10 Квітня 2016 20:06
Ага,не чути помп,бо мєнти КОПАЮТЬ ЛОПАТАМИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus