USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бурштинові родовища охоронятиме Нацгвардія

31 Березня 2016 16:24
Підрозділи Національної гвардії перекинули 30 березня охороняти бурштинові родовища в Олевському районі на Житомирщині. Нацгвардійці спільно з поліцейськими здійснюватимуть рейди, щоб максимально обмежити доступ старателів до комалень.

Про це у Фейсбук написав виковувач обов'язки начальника ГУ НП у Житомирській області Валерій Рудик.

"За цю ніч виявили та припинили декілька спроб незаконного видобутку сонячного каміння. До Олевського відділення поліції доставили 15 нелегальних старателів. Розпочаті кримінальні провадження. Упевнений, результатом спеціальних заходів стане повне припинення незаконного видобутку сонячного каміння. Ми всі: і правоохоронці, і органи влади та місцева громада чекаємо правового врегулювання цього питання. А до того потрібно вберегти наші землі та ліс від нещадного та бездумного нищення", - каже головний поліцейський області.


Зараз в Олевському районі тривають роботи по відновленню та рекультивації сплюндрованих земель. Копанки засипано вже на понад 60 гектарах знищених лісових масивів.

До слова, вчора поблизу населеного пункту Заріччя Маневицького району правоохоронці затримали 6 чоловік, які здійснювали незаконний видобуток бурштину-сирцю. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Окрім цього, раніше йшлося про те, що на Рівненщині, невідомі спалили вагончик, у якому чергувала поліцейська варта. Після того як приїхала підмога виникла бійка з копачами. Сімох поліцейських забрали до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЗВІСНО Показати IP 31 Березня 2016 16:49
Всі про Рівненщину говорять а перекидають Нацгвардію на Житомирщину))))АВАКОВ РУЛИТЬ)))
1212 до ЗВІСНО Показати IP 31 Березня 2016 17:28
На Рівненщину потрібно не менше 1000 чоловік з Нацгвардії а тут і десятком можна обійтися - головне піар!
я Показати IP 31 Березня 2016 17:31
А що збитки нанесені державі ніхто повертати не буде? Вирубують ліс нічого ,камінь видобувають нічого Сомалі чи що в нас Коли почуємо про нормальні штрафи Запропонував поліцейському взятку заробив пів року умовно Ну це так в Європі В Сомалі і Україні по іншомуДо чого ще доживемось в такій державі
до я Показати IP 31 Березня 2016 18:21
до розрухи повноі це в кращому разі
Я-2 Показати IP 31 Березня 2016 20:45
Нацгвардія охороняти Бурштин, а як же АТО, хай військові воюють? навіщо нам тоді стільки поліції, міліції? Да АВАКОВ рулить....
Яна Показати IP 1 Квітня 2016 04:34
Ви що не розумієте що вони хочуть людей вигнать а самі копать ті депутати і мєнти вони зажерлися вже занадто хай краще люди копають а то людей виженуть а самі спокіно будуть копать кабани як вже надоїли нема сили просто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus