USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині легковик зіткнувся з підводою: восьмеро осіб постраждало, загинуло двоє коней

6 Січня 2022 13:57
Неподалік Костополя сталося зіткнення підводи та легкового автомобіля, у результаті чого постраждало 8 людей, зокрема дві дитини. У ДТП загинуло двоє коней.

Про це повідомляє поліція Рівненської області у Фейсбуці.

«Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 32-річний погонич гужової підводи, рухаючись узбіччям смуги для зустрічного транспорту, під час здійснення маневру повороту праворуч, допустив зіткнення із автомобілем «Renault Megane»», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок ДТП погонича та трьох чоловіків, які перебували на підводі, із травмами різного ступеня доставили до медзакладу.
«У легковику перебувала сім’я рівнян із двома малолітніми дітками. 29-річного водія та двох його синів, одного та шести років, після надання медичної допомоги відпустили. До лікарні госпіталізували дружину із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом руки», – поінформували в поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus