USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині від коронавірусу померла друга людина

29 Березня 2020 09:38
У Рівненській області внаслідок зараження коронавірусом померла друга людина.

Про це у фейсбуці повідомляє обласний лабораторний центр МОЗ, передає Новое время.

«В області зареєстрована друга смерть від коронавірусної інфекції. Приносимо щирі співчуття близьким померлої», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 21:00 суботи, 28 березня, після дослідження 12 зразків біоматеріалу від хворих з підозрою на COVID-19, у тому числі медичного персоналу Сарненської ЦРЛ, нових випадків інфікування не виявлено.

Як повідомив голова Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан, померла мешканка села Тинне 1962 року народження.

«Сьогодні близько 19 години померла жінка, з числа тих пацієнтів, по яких були позитивні результати тестів лабораторії. 62 р.н., мешканка с.Тинне. Висловлюю співчуття рідним», — написав Кохан.

27 березня у Рівненській області виявили дев’ять випадків зараження коронавірусом, один з яких — летальний.

Село Тинне Сарненського району, в якому були виявлені усі дев’ять випадків зараження, заблокувала поліція. До з’ясування обставин жителям села заборонили залишати населений пункт.

За даними МОЗ, станом на вечір 28 березня в Україні 356 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Усього зафіксовано 9 летальних випадків. 5 людей вже одужали, повторне лабораторне дослідження у них не виявило вірусу в організмі.

Через поширення коронавірусу на всій території України запровадили режим надзвичайної ситуації на 30 днів, до 24 квітня. На цей же час в країні продовжили карантин.

Влада закрила кордони для іноземних туристів, призупинила роботу шкіл, університетів, торгових центрів, скасувала культурні та спортивні заходи.

У низці міст закрили всі місця масового відвідування, крім магазинів, аптек і АЗС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus