USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Івано-Франківську померла жінка, хвора на коронавірус

19 Березня 2020 20:40
В Івано-Франківську в обласній клінічній лікарні померла 56-річна жінка, у якої підтвердили коронавірус. Таким чином в Україні вже три смертельні випадки від коронавірусу.

Про це повідомляє 24 канал.

У жінки спочатку була просто висока температура і сухий кашель, але потім самопочуття погіршилося. Жінці діагностували грип «А» та ішемічну хворобу серця, а також були ускладнення у вигляді пневмонії.

Керівник обласної ОДА Віталій Федорів розповів, що саме в неї діагностували коронавірус.

Згодом Міністерство охорони здоров’я підтвердило 21 випадок COVID-19.

У МОЗ заявили, що пацієнтка поступила в лікарню у важкому стані. Тривалий час вона займалась самолікуванням і надто пізно звернулася до лікарів. Жінка померла через добу після госпіталізації, ще до отримання результатів тесту на COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не байдужий Показати IP 19 Березня 2020 21:01
Люди!!! Будьте розумні,нам потрібно перечекати дану ситуацію,будучи дома! Памятайте,в якій країні ми проживаємо! Тут діагностують вірус тільки після смерті пацієнта! Наша країна не забезпечена тестами на цю недугу і реальні результати можуть бути в сотні,а може і тисячі разів більшими.Реальну ситуацію ми зможемо побачити тільки через 2 неділі,коли будемо забезпечень частково тестами для перевірки. Ви тільки задумайтесь,яка кількисть громадян повернулась з країн де вирує епідемія за останній тиждень (кожного дня по 30000 людей),все що медики зробили коли вони повернулись,так це Заміри температури,уявіть яка кількість може бути інфікована. В дані ситуації потрібно подумати про себе і своїх близьких,елементарним способом,просто залишившись дома,щоб хоч на декілька відсотків зменшити розповсюдження цієї зарази! Закликаю вас бути розумними!!!
Франківчанин до Не байдужий Показати IP 19 Березня 2020 22:02
Взагалі-то є тести. Ну покрайній мірі так в моз говорять. І перевіряють не тільки посмертно, але і хворих і людей, які мали контакт з хворими (випадок з нардепом Шаховим)
111 до Франківчанин Показати IP 20 Березня 2020 01:01
Ключевое слово...нардепом..
Волиняка до Франківчанин Показати IP 20 Березня 2020 15:31
Ти мабуть якийсь молодий хлопчина бо ще не вивчив що те що говорять і те що є насправді відрізняється як Франківськ і Америка. "Є тести" то не брехня бо вони справді є. Ну тобто нам продали їх 1000 з Росії і ще скоро Китай має продати, а те що їх всього було 1000 того не скажуть.
Диванний лучанин Показати IP 19 Березня 2020 21:17
Дійсно, якщо немає офіційно підтверджених випадків у певному місці, це означає лише одне - відсутність у медиків засобів діагностики хвороби і повну недовіру громадян до медицини.
Волиняка Показати IP 20 Березня 2020 15:34
Поприїжджали десятки тисяч з закордону і через 2 тижні в нас буде спалах і тоді буде не до сміху вобше. Сидімо дома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus