USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині водій з Луцька збив 14-річну дівчину

8 Лютого 2024 13:20
Вчора, 7 лютого, близько 19:30 до поліції Рівненщини надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Сурмичі у місті Дубно. Слідчий Дубенського РВП на місці події встановив, що 35-річний житель Луцька, водій автомобіля «Mercedes Sprinter», допустив наїзд на 14-річну пішохідку, яка перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Про це інформує пресслужба поліції Рівненської області.

Унаслідок ДТП потерпілу неповнолітню дубенчанку із переломом лобної кістки, струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували.

Читати ще: У Луцьку п'яна водійка Chery потрапила в ДТП

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України.

Водій відповідно до огляду був тверезий, втім у нього також відібрані зразки крові. Він пояснив, що не побачив дівчинку через обмежену видимість за поганих погодних умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus