USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Рівненщині затримали двох жінок, які виправдовували звірства росіян у Бучі та Ірпені

11 Травня 2022 18:46
Правоохоронці затримали двох мешканок Рівненщини за підозрою у виправдовуванні збройної агресії РФ. Вони заперечували факт геноциду, вчиненого російськими військовими у населених пунктах Київщини – в Бучі та Ірпені.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Жінки вважали звірства, які російські окупанти вчинили на українській землі, постановкою влади, організованої для розпалювання національної ворожнечі.

Читати ще: Роздягнули догола, били та вимагали здати позиції ЗСУ: 22-річний житель Бучі дивом вижив після знущань кадировців

Також одна з підозрюваних заперечувала масове вбивство українських громадян на залізничному вокзалі у Краматорську, звинувачуючи у цьому військовослужбовців ЗСУ.

«За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури двом жителькам Рівненщини повідомлено про підозру у виправдовуванні, визнанні правомірною, запереченні збройної агресії Російської Федерації проти України та глорифікації її учасників», – наголосили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Читати ще: В Ірпені окупанти розстрілювали дівчат і жінок, а потім їздили по їхніх тілах танками
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus