USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Як путінська армія стала збіговиськом мародерів і вбивць: розповіді полонених вояків РФ

5 Квітня 2022 15:58
Служба безпеки України оприлюднила відео з розповідями російських військовополонених про те, як «одна із найсильніших армій світу» перетворилася у збіговисько мародерів, вбивць і ґвалтівників.

Про це СБУ повідомляє у Фейсбуці.

Один контрактник на відео повідомляє, що перед його батальйоном ставилося завдання за п’ять днів дістатися з Білорусі до Києва та захопити у столиці три мости. Натомість, щоб вижити, він здався у полон після 40 днів поневірянь.

Читати ще: Людям відрубували кінцівки, жінок ґвалтували: Зеленський побував у Бучі й назвав звірства окупантів геноцидом

Росіянин заявив, що, не маючи досягнень на полі бою, його колеги «відривалися» на безчинствах і мародерстві. Він зізнається, що бачив, як ті крали техніку, надувні човни, коштовності.
Полонений фельдшер зізнався, що «оказывал медпомощь сослуживцу, но за нами никто не подъехал, нас просто забыли. После этого ничего не оставалось, как сдаться». Зі свого воєнного досвіду він зрозумів, що тут «люди живут своей жизнью и не хотят нашего освобождения».

Третій військовий у відео ділиться з матір’ю прозрінням: «Них*я мы не освободители. Мы вторглись на чужую землю, и когда почувствовали свободу, ...некоторые индивидумы вообще дома сжигали, оставляя жителей без крова... Я сам себе не могу объяснить, что я тут забыл. Погнался за большими бабками, как придурок».

Читати ще: У Бучі знайшли катівню із вбитими окупантами людьми
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus