USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Рівненській перенесуть зупинку

18 Травня 2016 12:59
Зупинку громадського транспорту на вулиці Рівненській біля перехрестя з Теремнівською – перенесуть.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 травня.

Так, члени виконкому проголосували за те, щоб дозволити перенести зупинку громадського транспорту, розташовану навпроти АЗС «ОККО» на вулиці Рівненській (непарна сторона). Її перенесуть за перехрестя з вулицею Теремнівською (навпроти АЗС «АМІС», вулиця Рівненська, 157).

Начальник управління транспорту і зв’язку міськради Анатолій Миронюк повідомив, що з відповідним проханням про перенесення зупинки звернулося СП ТОВ «Модерн-Експо» для зручності працівників підприємства.

Крім того, підприємство зобов’язується облаштувати зупинку за власний рахунок. А контролювати дотримання законодавства буде департамент ЖКГ міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЄвроЛучанка Показати IP 18 Травня 2016 22:56
Що за маячня? Схематочно зобразіть це..... для якої такої зручності???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus