USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Різдвяні свята митний пост «Ягодин» збільшує пропускну спроможність

9 Грудня 2015 17:31
Задля максимального комфорту туристів та представників ділових кіл, в період Різдвяних свят, Волинська митниця ДФС за вказівкою Голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, запроваджує пілотний проект «Welcome to Ukraine».

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області. Як свідчить практика, в період підготовки католицького Різдва в Європі тамтешній бізнес напередодні традиційних канікул підсумовує усі справи, зокрема й ті, що пов’язані з міжнародними перевезеннями. А вітчизняні перевізники, які працюють на європейських партнерів, після завершення контрактів масово їдуть додому.

«Розуміючи це, Волинська митниця ДФС почала підготовку заздалегідь,- повідомляє виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора. Задля створення сприятливих умов для прискорення товарообігу, збільшення обсягів вантажопотоку та надходжень платежів до держбюджету митна установа запроваджує пілотний проект «Welcome to Ukraine».

Мета проекту – збільшити пропускну спроможність митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС на першому етапі з 8 по 28 грудня при в’їзді в Україну на вантажному напрямку до 300 одиниць, а на пасажирському – до 1200 одиниць. Другий етап проекту планується проводити з 1 по 20 січня в напрямку виїзду з України.

Щоб забезпечити виконання пілотного проекту на належному рівні, митний пост «Ягодин» облаштують додатковими робочими місяцями, - уточнюють у Волинській митниці ДФС.

«Враховуючи той факт, що кількість наших співвітчизників та іноземців, які планують перетинати державний кордон України в період різдвяно-новорічних свят щороку зростає, Волинська митниця ДФС вважає за потрібне значно збільшити кількість персоналу «ключового» поста, який буде обслуговувати цей туристичний потік», - повідомляє виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Юрій Мацібора.

Керівник волинських митників зазначив, що сприятливі умови, комфортний перетин кордону та якісне обслуговування гарантоване лише тим подорожуючим, котрі поважають європейське та національне законодавство.

«Водночас з турботою про добропорядних туристів та представників бізнесу ми посилюємо заходи контролю щодо потенційних порушників митних правил та законодавчих норм», - наголосив заступник начальника Волинської митниці ДФС Юрій Терещук.

До слова, керівник Волинської митниці ДФС сподівається, що при виконанні пілотного проекту «Welcome to Ukraine» польські колеги та представники прикордонних служб України та Польщі синхронно працюватимуть з посадовцями митниці, а його запровадження сприятиме інвестиційній привабливості та туристичному іміджу Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцьк Показати IP 9 Грудня 2015 18:42
Хтось звернув увагу на часи терещука???
Полішук до Луцьк Показати IP 9 Грудня 2015 19:31
....ну такі нічого, блищать!!!)))) Терещук нормальний мужик, може хто подарив на дєнь раждєнія!!!!!
Любомль до Луцьк Показати IP 11 Грудня 2015 23:19
Та то підробка ! Звідки в нього гроші ?!
Почни з влади Показати IP 9 Грудня 2015 19:20
Боже,як надоїло це!!! Тако б всім по мордам надавати... і це як мінімум!!! Цеглиною блін по тих руках та струмом по очах загарбницьких!!! Той Ягодин і без свят не може працювати нормально!!! Каже одна "працівниця" (година так пів 7, 7:45 вечора): -"І чого це Ви всі їдете в кінець МОГО робочого дня,нема часу більше коли їхати?" Бабо, ні, не жінко, тобі працювати ще 1год. та 30хв. і яке тобі діло чого це люди їдуть???Для того ти там і сидиш, щоб я їхала та інші люди! Калікі блінбурщтинові!
Полішук Показати IP 9 Грудня 2015 21:21
...ну, блищать , може хтось подарив на дєнь раждєніє!!!
Любомль Показати IP 9 Грудня 2015 21:34
Часи дешева копія
Луцьк Показати IP 9 Грудня 2015 22:56
З грязі в князі))) вірніше з селюка в митниці)))
Сергій Показати IP 10 Грудня 2015 07:34
А що ви хотіли.... Чий зять знаете.... Був колись контрабантистом... І де бля на тій митниці порядок буде!!! Потрібно відслідкувати ланцюжок його призначення на цю посаду і всіх по черзі.... (думаю зрозуміли)
часи Показати IP 11 Грудня 2015 22:27
Терещук нормальный хлоп тільки подеколи свої обіцянки дотримує?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus