USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На «Ягодині» в автомобілі виявили незадекларований товар на понад 424 тисячі

25 Січня 2021 11:47
На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби при огляді вантажного автомобіля виявили невідповідність задекларованого товару на суму понад 424 тисячі гривень.

Про це повідомляє пресслужба Волинської митниці.

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «Renault Master» під керуванням громадянина України. До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються збірний вантаж на 24 місцях.

У результаті проведення повного митного огляду встановлено, що у транспортному засобі переміщується на 2 піддона більше товару, ніж заявлено у поданих до митного контролю товаросупровідних документах.

Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю 60 акумуляторів «Еntel» та 10 гідростатів «HAMMAR» на загальну суму 424 490 грн.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби, за ознаками ст. 483 Митного кодексу України, складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю понад 424 тисячі гривень вилучено до рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus