USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ринку Луцька підприємець збував отруту

13 Серпня 2014 11:36
На Центральному ринку Луцька підприємець збував отруйні речовини – пестициди та гербіциди – без спеціальних на те документів. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Луцька спільно з працівниками слідчого відділу Луцького міськвідділу УМВС та управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області, під час обшуків у одного із підприємців обласного центру, вилучили 5 тонн небезпечних отруйних речовин – пестицидів та гербіцидів.

Встановили, що він зберігав їх з метою збуту без спеціального на те дозволу та незаконно реалізував населенню на Центральному ринку міста. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 13 Серпня 2014 14:36
там пів- базару краденою та китайскою хімією торгує, нехай Костюшко номери партії звірить,думаю буде неприємно здивований скількі хімії з його полів у ціх бізнесменів
ооо Показати IP 16 Серпня 2014 11:50
Конкуренція. Поплатився за те, що не захотів бути у спілці, ось і замовила конкурентка, а сама такий самий товар вивезла, а тепер ходить і сміється.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus